Coinbaas
3commas
Home » Nieuws & Artikelen – Cryptocurrency » Winstgevend crypto traden met 3commas

Winstgevend crypto traden met 3commas

3Commas is een uitgebreid cryptocurrency-handelsplatform dat gebruikers in staat stelt gebruik te maken van geautomatiseerde trading bots en de acties van succesvolle traders op te volgen en te kopiëren en topportfolio’s te creëren en bij te houden.

Naarmate de cryptocurrency-wereld verder ontwikkelt, krijgen cryptohandelaren een steeds groter aantal diensten aangeboden die zijn ontworpen om het handelsproces te vereenvoudigen en traders van alle ervaringsniveaus helpen om consistente winsten vast te leggen.

START NU JOUW GRATIS PROEF TRIAL DOOR OP DE VOLGENDE LINK TE KLIKKEN! LINK: 3COMMAS

3Commas is een uitgebreid cryptocurrency-handelsplatform dat gebruikers in staat stelt gebruik te maken van geautomatiseerde trading bots en de acties van succesvolle traders op te volgen en te kopiëren en topportfolio’s te creëren en bij te houden. Bovendien kunnen gebruikers zich bezighouden met slimme handel en hun eigen handelsstrategieën aanpassen, en stop loss instellen en winstcommando’s nemen.

Belangrijkste kenmerken

 Functionaliteit – 3Commas maakt gebruik van een webgebaseerd platform en beschikt over een gebruiksvriendelijke en intuïtieve gebruikersinterface met een breed scala aan functies en gedetailleerde analyses. Gebruikers kunnen gebruikmaken van korte, eenvoudige, samengestelde en samengestelde korte bots, en stellen stop loss in en nemen winstdoelen en passen hun eigen handelsstrategieën aan.

Technologie – Geautomatiseerde handel vindt plaats via API-integratie met cryptocurrency-uitwisselingen en de bot werkt de klok rond met elk apparaat en gebruikers hebben toegang tot hun trading-dashboard op desktop- en laptopcomputers. Het team heeft ook mobiele apps ontwikkeld voor zowel Android als iOS

Bereik van tools – Het platform biedt een goed bereik van trading tools en in aanvulling op de geautomatiseerde bots- en prestatieanalyses, kunnen gebruikers crypto-portefeuilles creëren, analyseren en backtesten en de best presterende portfolio’s van andere gebruikers monitoren. Bovendien kunnen gebruikers deelnemen aan sociale handel en de acties van andere succesvolle handelaren volgen en kopiëren.

Exchange-integratie – Het 3Commmas-team biedt automatische trading bots voor 12 beurzen, waaronder Bittrex, Bitfinex, Binance, Bitstamp, KuCoin, Poloniex, HitBTC, Cex, GDAX (Coinbase Pro), OKEx, Huobi en Yobit.  

Klantenondersteuning – Het platform is beschikbaar in het Engels en Russisch en er is een ondersteuningsteam beschikbaar om 24/7 met problemen om te gaan. Gebruikers kunnen contact opnemen met het team door een verzoek in te dienen in het Helpcentrum en het team kan ook worden bereikt via hun Twitter-account, Telegram-groep en Facebook. Er is ook een pagina met veelgestelde vragen in het Helpcentrum die de meest voorkomende problemen behandelt, evenals als een aantal duidelijk geschreven handleidingen die gebruikers helpen bij het navigeren op het platform.

Aan de slag op 3Commas

Het aanmaken van een account is een eenvoudig proces en de hoofdpagina heeft een groen “Create an Account” -tabblad bovenaan de pagina.

Maak een account aan via deze link

Ga naar de website van 3Commas en voer een e-mailadres en wachtwoord in om u te registreren. Nadat u uw account hebt bevestigd door op de link in de verzonden e-mail te klikken, krijgt u toegang tot het dashboard.

Meer informatie over de bot is te vinden op de site. 3COMMAS

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!