Coinbaas
airdropalert-foto-coinbaas-airdrops-gratis-geld-airdrop
Home » Nieuws » Het beste Airdrop overzicht – Airdropalert.com

Het beste Airdrop overzicht – Airdropalert.com

Airdrops : een vorm van marketing voor een blockchain project.

 

KLIK OP ONDERSTAANDE AFBEELDING VOOR DE AIRDROPS DIE COINBAAS HEEFT GESELECTEERD! 

cryptocurrency_gratis_geld_coinbaas

Bij een Airdrop ontvang je een ‘X’ aantal coins vanwege het bezitten van deze coin. Om aan een Airdrop deel te nemen zal je het nieuws omtrent een coin moeten volgen. Dit is meestal veel werk en je raakt hierbij snel het overzicht kwijt.

Wij van Coinbaas denken dat airdrops een grotere rol gaan spelen in de crypto industrie in 2018. We weten allemaal dat over het algemeen ICO’s in het jaar 2017 goede investeringen waren puur gekeken op de bizarre rendementen die zijn behaald. De afgelopen maanden is er een minimale stagnatie betreft het behalen van het gerealiseerde doel van een ico.

Daarom raden wij een handige site aan: www.airdropalert.com.

Deze site doet grondig onderzoek naar het vinden van goede Airdrops.

Niet alleen voor het bezit kan je gratis munten ontvangen. Zo zijn er vele acties van opkomende of startende blockchain concepten die graag promoten en hierbij gratis munten uitdelen door middel van een airdrop. Zonder dat je iets in je wallet hebt staan kan je dus toch gratis geld verdienen! Dit varieert meestal tussen de 1-10 $ maar kan in een bullish markt oplopen.

Soms is een simpele registratie al genoeg om aan een Airdrop deel te nemen!

 

Bekijk het Youtube filmpje waarin wordt uitgelegd hoe Airdrop alert werkt.

Als je het eenmaal door krijgt zal je jezelf waarschijnlijk afvragen waarom je dit nog niet eerder wist. Dat was in ieder geval mijn reactie.

 

Bij de te ontvangen Airdrops heb je een account nodig op verschillende exchanges.

Op de site staan er drie categorieën van Airdrops: Upcoming, Active en Past. Om deel te nemen aan de airdrops is een account beheren op verschillende handelsplatformen oftewel exchanges nodig. De informatie hierover kan je terugvinden op onze pagina over exchanges.

airdropBekijk deze grondig en ga ook langs de ‘Past’ sectie om te kijken of je toevallig nog ergens gratis munten kan ontvangen. Neem de tijd om de site goed te bekijken.

Als je op een Airdrop klikt worden bepaalde aspecten van deze Airdrop zichtbaar.

 

Er zijn verschillende soorten airdrops, zo hoef je voor bepaalde airdrops niets in je wallet te hebben en een simpele registratie kan al genoeg zijn. Ook is het in sommige gevallen mogelijk om alsnog aan niet geclaimde Airdrops deel te nemen! Bekijk hiervoor op hun site de sectie van ‘Past’ Airdrops. Niet elke airdrop biedt gratis geld aan, in bepaalde gevallen komt het terug als een extra bonus door het meedoen met de investeringsronde oftewel de pre/main sale.

 

Exclusive Airdrop: Deze Airdrops worden in samenwerking door airdropalert.com en verscheidende blockchain projecten georganiseerd. Een geslaagd recent voorbeeld van een exclusieve Airdrop is Oyster Pearl. Als je hieraan had deelgenomen had je op een bepaald punt meer als 1000$ gratis aan coins. Wij hebben contact gehad met deze site en het blijkt dat er toekomstige projecten gepland staan waar we soortgelijke resultaten projecteren mocht de markt er bullish uit blijven zien.

 

Om te weten hoe er volgens deze site wordt gekeken naar een bepaalde airdrop hebben zij een ster rating opgesteld. Zie foto.

Ster-rating-airdrops

 

 

Let op voor scams en beveilig jezelf altijd optimaal, lees onze Crypto101 grondig door om te weten hoe!

Airdropalert.com biedt ook een $5 aan beloning (in ETH) bij het vermelden van scams.

 

Een recent voorbeeld was de ICON Airdrop scam, waar een website online was die zichzelf voor deed als de officiële ICON website. De actie leek te mooi om waar te zijn en dit was zeker het geval. Reageer nooit uit FOMO of FUD en bekijk alles op je gemak.

Neem de tijd.

Om altijd op de hoogte gehouden te worden van nieuwe en opkomende Airdrops kan je de officiële Airdropalert Telegram groep volgen en in de gaten houden. Meerdere instructies staan op hun officiële site. Link naar telegram: https://t.me/OFFICIALairdropalert

Altijd het beste overzicht in cryptocurrency,

Happy Profits,

Team Coinbaas.

 

Volg Coinbaas updates via telegram: https://t.me/coinbaas

Discussieer mee in de Telegram chat: https://t.me/allemaalrijk

10% EXTRA CRYPTO (VANAF 100$)

coinbase_coins_kopen

Digital Ocean VPS $10 GRATIS!

digitalocean-vps-masternode

KOPEN MET iDEAL

BESTE ALTCOIN EXCHANGE

binance_exchange_goed

KOPEN MET iDEAL

Binance_cryptocurrency_exchange_foto_coinbaas