Coinbaas
Best beoordeelde binaire optie broker platform
Home » Nieuws & Artikelen – Cryptocurrency » Veilig en betrouwbaar binary options verhandelen – Spectre.ai

Veilig en betrouwbaar binary options verhandelen – Spectre.ai

In 2017 is Spectre opgericht door een Initial Coin Offering (ICO). Spectre.ai is sindsdien uitgegroeid tot de meest veilige en betrouwbare plaats om Binaire Opties te verhandelen!

Wat is Spectre.ai?

Spectre staat voor ‘Speculative Trading Exchange’. Het bedrijf  wordt beheerd door Spectre Trading Limited vanuit London en staat om belastingtechnische redenen geregistreerd in St. Vincent en de Grenadines.

Handelsplatform voor Binaire Opties

Spectre.ai heeft een eigen ontworpen handelsplatform voor binaire opties. Het handelsplatform is erg toegankelijk, begrijpbaar en alle basisfuncties en analytische tools & indicatoren zijn aanwezig die je zou verwachten.

Best rated binary option broker

Binaire Opties (Binary Options)

Bij het handelen van Binaire Opties gaat het om het voorspellen van een gebeurtenis. Beter gezegd:

 • Wanneer je iets juist voorspeld, is er sprake van winst.
 • Voorspel je iets onjuist, is er sprake van verlies.

Het is mogelijk om met Binaire Opties met juist voorspellen van een prijskoers +70% tot wel +400% winst te maken in slechts enkele minuten. Wanneer je verliest zal je de inleg wel kwijt zijn.

Wat maakt Spectre zo veilig en uniek?

Spectre is uniek vanwege de innovatieve benadering van online handelen. Het operationele model is gebaseerd rond een gedecentraliseerde autonome liquiditeitspool (DALP) die gebouwd is op de Ethereum blockchain.

Het doel van dit model is dat het platform d.m.v. blockchain technologie de gebruikers in staat stelt om altijd veilig binaire opties te verhandelen.

Het platform koppelt automatisch tegengestelde handelstransacties (binaire opties) van gebruikers aan elkaar. Dit doet het platform zodat de transactie risicoloos kan worden uitgevoerd voor het platform zelf.

No conflict of interest.”

Als er geen tegengestelde handelstransactie is, van een andere gebruiker, worden handelstransacties mogelijk gemaakt door de gedecentraliseerde autonome liquiditeitspool (DALP). Het bedrag wat na een handelstransactie is gewonnen zal uit deze ‘pool’ met geld komen. Doordat het systeem het mogelijk maakt om dit te doen op de (Ethereum) blockchain, kan je niet worden bedrogen!

Op deze manier is het mogelijk dat Spectre je in staat stelt om te traden, zonder het risico dat de broker of handelsomgeving je kan bedriegen of oplichten.trade binary options on mobile with spectreai

Mobiele App (Android)

Spectre.ai heeft een mobiele app die kan worden gedownload op Android-apparaten. De download-link is beschikbaar op de homepage.

Helaas is er geen mobiele app voor iOS-gebruikers. Wanneer Apple de App van Spectre.ai zal toelaten in haar App Store is nog onbekend.

Stortingen en opnames

De beschikbare betalingsmethoden zijn:

 • Ethereum (ETH)
 • Bitcoin (BTC)
 • Skrill
 • Neteller
 • Bank overschrijving
 • Creditcards / betaalpassen
 • Uphold
 • PaySafeCard

De minimale storting is 9 euro (10 dollar). Aangezien Spectre.ai geen betalingen kan vasthouden, zijn de verwerkingssnelheden afhankelijk van de gekozen betalingsprovider. Meestal duurt dit maximaal 24 uur.

Demo-account

Voor iedereen is er na registratie zonder KYC een demo-account beschikbaar. Een demo-account kan je zien als een oefenaccount en biedt gebruikers een flink bedrag om het platform en de instrumenten te testen. Wanneer je klaar bent om het voor echt geld te proberen, is overschakelen naar een echt account erg gemakkelijk.

Doorloop de KYC-procedure (upload je persoonlijke gegevens) op de website om geverifieerd te worden en te mogen handelen voor echt geld.

Bonussen en promoties

Spectre.ai heeft geen stortingsbonussen. Storingsbonussen stimuleren platformen om geld onrechtmatig lang(er) vast te houden dan nodig.

Gelukkig biedt Spectre wel een andere geld promotie aan.

 • Elke week ontvangt de gebruiker met het hoogste volume $1000,- die direct opgenomen kan worden!
 • Elk jaar sluit Spectre af met een prijs van $50.000,- aan de gebruiker met het hoogste volume op het platform.

Weekelijkse 1000$ verdienen met binaire opties

Conclusie

Spectre.ai verschilt in positieve zin van andere binaire optie aanbieders in de manier waarop ze hun diensten aanbieden. Spectre.ai doet er alles aan om de gebruiker gemoedsrust en veiligheid te bieden. Hierbij zijn alle functies aanwezig die u van een binaire optie handelsplatform mag verwachten.

Als nieuwe op de markt op de markt zal het slechts een kwestie van tijd zijn voordat anderen Spectre gaan volgen.

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!