Coinbaas
Home » Een OCO order plaatsen op Binance

Een OCO order plaatsen op Binance

Met een OCO, of “One Cancels the Other” -order, kunt u twee orders tegelijkertijd plaatsen. Het combineert een limietorder met een stop-limietorder, maar slechts één van de twee kan worden uitgevoerd. Met andere woorden, zodra een van de order gedeeltelijk of volledig wordt ingevuld, wordt de resterende automatisch geannuleerd. Merk op dat het annuleren van een van de bestellingen ook de andere annuleert. Wanneer u op de Binance Exchange handelt, kunt u OCO-orders gebruiken als een basisvorm van handelsautomatisering. Deze functie geeft u de mogelijkheid om twee limietorders tegelijkertijd te plaatsen, wat handig kan zijn om winst te maken en potentiële verliezen te minimaliseren.

Futures traden op Binance nu via deze link 20% korting op je fee!
KLIK HIER

Hoe gebruik ik OCO-order? Nadat je bent ingelogd op je Binance-account, ga je naar de Basic Exchange-interface en zoek je het handelsgebied zoals hieronder geïllustreerd. Klik op “Stop-limit order” om een ​​dropdown-menu te openen en selecteer “OCO”.

Op Binance kunnen OCO-bestellingen worden geplaatst als een paar koop- of verkooporders. U kunt meer informatie over OCO-order vinden door op het vraagteken te klikken.

Nadat u de OCO-optie heeft geselecteerd, wordt een nieuwe handelsinterface geladen, zoals hieronder weergegeven. Met deze interface kunt u tegelijkertijd een limiet en een stop-limietorder instellen.
– Limietorder Prijs: de prijs van uw limietorder. Deze order zal zichtbaar zijn in het orderboek.
– Stop-limiet Stop: de prijs waartegen uw stoplimietorder wordt geactiveerd (bijv. 0.0024950 BTC).
– Limiet: de werkelijke prijs van uw limietorder nadat de stop is geactiveerd (bijv. 0,0024900 BTC).
– Bedrag: de grootte van uw bestelling (bijvoorbeeld 5 BNB). Totaal: de totale waarde van uw bestelling.

Nadat u uw OCO-order heeft geplaatst, kunt u naar beneden scrollen om de details van beide bestellingen te zien in het gedeelte “Open bestellingen”.
Laten we als voorbeeld aannemen dat u zojuist 5 BNB heeft gekocht tegen 0.0026837 BTC, omdat u denkt dat de prijs dicht bij een grote ondersteuningszone ligt en vermoedelijk zal stijgen.
In dit geval kunt u de OCO-functie gebruiken om een ​​winstgevende order te plaatsen bij 0,0030 BTC, samen met een stop-limit order bij 0,0024900 BTC.

Als uw voorspelling correct is en de prijs stijgt tot of boven 0,0030 BTC, wordt uw verkooporder uitgevoerd en wordt de stop-limietorder automatisch geannuleerd.

Aan de andere kant, als u het bij het verkeerde eind heeft en de prijs daalt tot 0,0024950 BTC, wordt uw stop-limit order geactiveerd. Dit zou uw verliezen potentieel kunnen minimaliseren, voor het geval de prijs nog meer daalt.

Merk op dat in dit voorbeeld de stopprijs 0,0024950 (triggerprijs) is en de limietprijs 0,0024900 (de handelsprijs van uw order). Dit betekent dat uw stop-limit order wordt geactiveerd op het moment dat de 0,0024950-markering wordt bereikt. Maar de werkelijke handelsprijs van uw bestelling zou 0,0024900 zijn. Anders gezegd, als BNB / BTC daalt tot of onder 0,0024950, wordt een limietverkooporder op 0,0024900 geplaatst.

De OCO-functie is een eenvoudige maar krachtige tool, waarmee jij en andere Binance-gebruikers op een veiligere en veelzijdiger manier kunnen handelen. Dit speciale type order kan handig zijn om winsten vast te leggen, risico’s te beperken en zelfs voor het betreden en verlaten van posities. Toch is het belangrijk om een ​​goed begrip te hebben van limiet- en stop-limietorders voordat u OCO-orders gebruikt.

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!