Coinbaas

Coinbase

Coinbase-uitleg

Op Coinbase krijg je bij bestedingen boven 100$ (dollar) gratis 10$ te-goed aan cryptocurrency. Je kan zelf bepalen welke crypto je hierbij krijgt na je eerste aankoop.

Coinbase biedt de volgende cryptocurrency aan:

  • Bitcoin (BTC).
  • Litecoin (LTC).
  • Ethereum (ETH).
  • Bitcoin Cash (BCH).
  • Spoedig ook ERC-20 tokens.

 

Aanmelden op Coinbase 

Klik hier om een account aan-te-maken op Coinbase. 

 

Het verificatie proces 

Na het registreren van een account dienen er een aantal controles uitgevoerd te worden, voordat je daadwerkelijk cryptocurrency kunt aankopen.

Naast een e-mail en telefoon verificatie moet ook het paspoort of identiteitsbewijs geverifieerd worden. Zonder het toevoegen van deze documenten is het niet mogelijk om crypto te kopen bij Coinbase.

Je kunt je identiteitsbewijs laten controleren door hiervan een foto te laten nemen via de webcam of via je smartphone camera. Als je op je desktop zit ontvang je per SMS een speciale link waar je paspoort geupload kan worden. Na het uploaden wordt deze automatisch gecontroleerd, dit duurt ongeveer 2 minuten.

Nadat je identiteit is bevestigd ontvang je een notificatie. Daarnaast wordt het aankooplimiet van € 0 verhoogd naar € 9000 (per week). 

 

Coins, altcoins, crypto, cryptovaluta kopen of verkopen

Stap 1: 

Nadat het verificatieproces is voltooid is het tijd om geld te storten. Coinbase heeft een rekening in het Verenigd Koninkrijk, de overschrijving wordt doorgaans binnen 1 tot 3 werkdagen bevestigd.

 

Coinbase-uitleg

Stap 2: 

Als je bent ingelogd op de Coinbase website, zie je in het menu een tab met ‘Koop en Verkoop’. Ga naar die pagina, zodat je Bitcoin kunt kopen met jouw account saldo. Vul in hoeveel Bitcoin je wilt kopen en bevestig de bestelling. De Bitcoins zijn direct in je wallet te vinden.

 

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!