Coinbaas

COINMERCE

Coinmerce is opgestart door cryptocurrency liefhebbers, met 1 doel: het kopen en verkopen van cryptos zo toegankelijk mogelijk maken voor iedereen. Makkelijk, snel en betrouwbaar. Dat zijn de uitgangspunten waarmee Coinmerce het voor iedereen mogelijk wil maken om in cryptocurrencies te handelen. vindt namelijk dat het voor iedereen eenvoudig en toegankelijk moet zijn om in deze sterk groeiende markt en technologie te kunnen investeren. Dat is met het lanceren van het platform gelukt . Via het platform is het mogelijk om in een ruim aanbod van cryptocurrencies te handelen, middels iDEALCoinmerce vind dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om in deze sterk groeiende markt te kunnen investeren. Hun missie is om de handel in cryptocurrencies voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken.

 

Coinmerce

Meer dan 75 coins via de app!

 

 

Open een gratis rekening bij Coinmerce

Servicekosten:

Coinmerce hanteert een variabel percentage voor servicekosten. Dit betekent dat de prijs afhankelijk is van enkele factoren. Deze factoren zijn: De grootte van transactie, het handelsvolume en de transactiekosten. In principe liggen de servicekosten tussen de 0,45% en 1,5%, afhankelijk van bovenstaande factoren

Verificatieproces:

Bij Level 1 verzoekt Coinmerce een bank- en emailverificatie hiermee krijg je een wekelijks handelslimiet van 500.

Bij Level 2 verzoekt Coinmerce een kopie van een geldig identiteitsbewijs zoals; persoonlijke identiteitskaart, paspoort of rijbewijs. Hiermee krijg je een onbeperkt handels limiet.

Chats, support en betaalverzoeken:

Coinmerce heeft daarnaast nog twee interessante en unieke features; als je vrienden hebt die ook handelen op het platform dan kun je met deze vrienden chatten, via de app of de webinterface. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is het e-mailadres van je vrienden. Zo kun je elkaar op de hoogte houden van aankopen en verkopen, of juist tippen wanneer een munt aantrekkelijk laag staat.

Regulering:

Regulering van cryptocurrency gerelateerde ondernemingen is momenteel nog niet in plaats. Deze regulering is echter wel onderweg en Coinmerce bereidt zich hier op voor door wetgeving te volgen die is bedoeld voor financiële instellingen. Dit houdt in dat Coinmerce een Customer Due Dilligence en Anti-Money Laundering beleid heeft opgesteld. Deze bevatten procedures die Coinmerce ten allen tijde volgt om de kans op illegale activiteiten zoals witwassen en financiering van terrorisme te verkleinen.

Voorbeelden van procedures zijn bijvoorbeeld het verifiëren van de identiteit van Coinmerce gebruikers en het monitoren van transacties. Coinmerce heeft er daarnaast voor gekozen om geen zogeheten privacy-coins als Monero en Dash aan te bieden omdat deze vaak worden gebruikt voor illegale doeleinden.

Hoe koop je coins via Coinmerce?

Bij Coinmerce draait alles om gebruiksvriendelijkheid. Alles is geautomatiseerd. Je hoeft geen eigen wallets of privatekeys te maken of te onthouden. Paar drukken op de knop en je kunt aan de slag. Coinmerce zorgt ervoor dat je van elke coin een wallet hebt en dragen zorg bij de veiligheid daarvan. Voordat we van start gaan moet je via onderstaande knoppen de Coinmerce applicatie downloaden voor op jouw telefoon.

 

apple

android

Maak volgens de aangegeven stappen een account aan en doorloop het verificatieproces. Wanneer je benieuwd bent naar de aangeboden currency van Coinmerce dan klik je op handelen. Hier staan meer dan 70 cryptocurrencies die jij kan aanschaffen. Wil je een coin kopen? Dan klik je op “Kopen” en voor jij het aantal coins in dat jij wil. Een overzicht van al jouw gekochte coins staan bij het kopje “Wallets”. Hier worden al jouw munten opgeslagen. Het is natuurlijk ook mogelijk om jouw coins te versturen naar een eigen wallet of een exchange. Hiervoor klik je op “Verkopen” en voer jij het “walletadres” in waar de coins naartoe moeten.

Het is ook mogelijk om bij Coinmerce Stop-Loss & Limit orders in te regelen.

In het menu is een extra regel toegevoegd; Stop Limieten

Coinmerce introduceert Stop-Loss & Limit orders.
Middels Stop-Loss & Limit orders heb je de mogelijkheid slim in te spelen op koers bewegingen.

Wat is het voordeel hiervan? Hiermee kan je je verlies beperken en sneller winst behalen.

Coinmerce

 

Contact
Coinmerce B.V.
Adres: Startbaan 8, Amstelveen
KVK: 70036969
Email: support@coinmerce.io

 

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!