Coinbaas
Home » Crypto kopen met iDeal » Litebit.eu

Litebit.eu

Litebit

Aanmelden op Litebit

Stap 1: Klik hier om een account aan te maken op Litebit.

Stap 2: Klik rechtsboven op “nieuw account aanmaken”.

Stap 3: Voer jouw persoonlijke gegevens in en maak een account aan.

Stap 4: Controleer jouw inbox en verifieer jouw e-mailadres. Het kan zijn dat deze e-mail in je spambox is gekomen. Controleer deze ook wanneer je niks hebt ontvangen. 

Het verificatie proces 

Het verificatieproces van Litebit is opgedeeld in verschillende stappen, dit zorgt ervoor dat je niet gelijk al jouw informatie hoeft af te geven voordat je jouw bestelling plaatst. Je kunt zelf bepalen tot welke “tier” jij wilt verifiëren. Voor elke tier is een ander limiet, ook verschillen dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse limieten per tier.

 

Litebit

Coins kopen en versturen naar jouw exchange 

Stap 1: Ga naar de site van Litebit en log in met jouw persoonlijke gegevens.  

Stap 2: Litebit heeft een groot aanbod. Klik op de coin die jij wil kopen.

Stap 3: Wij kiezen ervoor om Bitcoin te kopen. Kies bij aantal het aantal BTC of de hoeveelheid euro’s waarvoor jij Bitcoin wil kopen. 

Litebit

Stap 4: De Bitcoin moet je sturen naar een ontvangstadres van een exchange of wallet. Hoe je aan dit adres komt is HIER te vinden. Kopieer jouw Bitcoin wallet address en plak deze bij Litebit waar ze vragen om ontvangstadres.  

Stap 5: Kies jouw betaalmethode. Ga akkoord met de voorwaarden en klik op koop. Betaal via jouw gekozen betaalmethode. De Bitcoin zullen bij betaling met IDEAL direct worden verstuurd. Binnen een uur zullen de gekochte Bitcoin op jouw gekozen exchange staan.  

JOIN ONZE COMMUNITY!

Voeg Coinbaas toe aan al je Social Media kanalen. Zo blijf je altijd up-to-date!

Nieuwsbrief


BESTE ALTCOIN EXCHANGE

binance_exchange_goed

RSS Blockchain Stories

  • Eventuele samenwerking tussen Ripple en SWIFT ontkent 9 november 2018
    De afgelopen dagen hebben we gezien dat de market kapitalisatie van Ripple (XRP) enorm is gestegen. Ripple nam bijna de tweede plek van Ethereum over. Deze groei was mede te danken aan het feit dat er geruchten waren ontstaan dat RippleNet en de Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication (SWIFT) plannen zouden hebben om samen te […]

REGISTREER VOOR 9€ AAN GRATIS CRYPTO!

coinbase_coins_kopen

DE BESTE TRADINGBOT!

Nieuwsbrief