Coinbaas
tradingbot
Home » Nieuws & Artikelen – Cryptocurrency » BITSGAP Tradingbot – AUTOMATISCH TRADEN op Binance & andere exchanges

BITSGAP Tradingbot – AUTOMATISCH TRADEN op Binance & andere exchanges

Probeer nu via onze link de BITSGAP bot voor twee weken GRATIS uit!
KLIK HIER

De crypto trading bots-industrie is een bloeiende sector van de crypto-wereld met tientallen verschillende platforms die op de troon zitten. De huidige leiders van het peloton zijn Cryptohopper en GSMG, met anderen zoals 3Commas en Haasbot op hun hielen. Bitsgap, een nieuwe jonge startup uit Estland, is van plan de plannen van zijn concurrenten te bederven en een deel van de markt voor zichzelf af te pakken.

Wat is Bitsgap?

Andere geautomatiseerde handelsplatforms hebben ons gewend gemaakt aan een aantal verplichte functies in een goede bot:
– Het moet draaien op een cloud die toegankelijk is via alle apparaten,
– Het moet arbitragemogelijkheden hebben,
– Signalen hebben

Bitsgap doet dat allemaal met hun platform en voegt extra functies toe met arbitrage en demo-interface. Het aantal ondersteunde exchanges is indrukwekkend – 25. Dit feit betekent ook meer arbitragemogelijkheden, aangezien er veel beurzen zijn die worden gevolgd en daarom is de kans groot dat er een groot prijsverschil tussen hen wordt gevonden.

Bitgsap is dus een platform dat handel, portfoliotracking, arbitrage, signalen, bots ondersteunt – een volledig spectrum van cryptocurrency-service dat kan worden beheerd vanaf één dashboard.

Natuurlijk heeft Bitsgap ook een demoversie waarmee je een proefrit kunt maken en al je strategieën kunt uitproberen zonder echt geld te riskeren.

Hoe werkt de BOT?
Zodra je inlogt op je Bitsgap-account, zie je een rij tabbladen in de bovenste balk. Een van de tabs heet bots. Zodra je erop klikt, zie je een volledig overzicht van de beste kansen die je kan traden, op basis van de backtesting van drie dagen door Bitsgap. Je kan ook jouw eigen backtests opzetten. De bot kan met een paar klikken worden gestart en de gegenereerde winst kan nauwkeurig worden gevolgd en binnen de interface worden gecontroleerd. (Overigens worden ook wisselkosten als correct beschouwd).Het lijkt erop dat 2-3 dagen genoeg is om wat winst te zien.

Gebruiksvriendelijker dan dit is bijna niet mogelijk.

Aan de slag met de crypto tradingbot!

Om te beginnen heb je een NIEUW account nodig op Binance en bij de Bitsgap bot

Maak een account aan via bovenstaande link(s) en krijg twee weken gratis Trial

Stap 1:

Maak een account aan via deze link en bevestig de registratie e-mail die jij ontvangt in je mailbox.

Stap 2:

Maak vervolgens een ’trading account’ hier aan! (Binance)

Ga naar je account settings in Binance en zorg dat je het verificatie proces juist doorloopt. 2-FA is een must! Sla de back-up key(s) goed op.

Stap 3:

Ga naar Settings en klik op “API-keys”, maak een nieuwe API aan. Zorg dat je alleen “Read info” en “Trade-Limit” aanzet. Wanneer je deze aanmaakt krijg je twee API codes. Beide heb je nodig om de Bitsgap bot te koppelen aan jou Binance account!

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!