Coinbaas
Home » Nieuws & Artikelen – Cryptocurrency » BITVAVO & BINANCE bot: Satoshi TradingBot

BITVAVO & BINANCE bot: Satoshi TradingBot

Niet iedereen heeft tijd om heel de dag de markt in de gaten te houden en handmatig te traden. Een goed alternatief daarvoor is een tradingbot. Een algoritme wat aan de hand van verschillende indicatoren voor jou de markt scant en trades maakt. We zijn bij een Nederlandse bot uitgekomen, gratis in gebruik en heel gebruiksvriendelijk, namelijk de Satoshi Tradingbot.

Het enige wat je moet instellen:
– Gewenst minimaal winstpercentage
– Het inlegbedrag
– Welke tradingpairs
– De hoeveelheid aankopen per munt

Gelijk beginnen?
1. Maak een account aan op BITVAVO, klik HIER.
2. Maak een account aan op SATOSHI TRADINGBOT, klik HIER

Dan komt de grote hamvraag. Wat kost het mij dan? De bot is gratis te gebruiken. Je betaalt alleen over de winst die de bot maakt. 20% van de winst gaat naar de eigenaar van de bot. Wanneer de bot geen winst maakt, verdienen ze niks. Ze zullen er dus altijd alles aan doen om het algoritme optimaal te finetunen. Anders wordt er aan beide kanten niks verdiend.

Je moet credit storten op je Satoshi bot account. Wanneer de bot 100€ winst maakt op Bitvavo zal er 20€ van de credit worden afgehaald.

Natuurlijk is de bot getest en de resultaten transparant. Gestart op 22 september met een startbedrag van 5000 euro. Op het moment van schrijven bedraagd de netto winst 923 euro. 18.5% profit binnen 2 weken.

Welke strategieën gebruikt de bot?

BBT Strategie: koopt alleen aan op het moment dat de koerstrend omslaat van dalen naar stijgen, nooit gedurende een stijging of daling. BBT verkoopt alleen op het moment dat de koerstrend omslaat van stijgen naar dalen, mits aan het ingegeven rendementspercentage is voldaan.
Updown Strategie: koopt continue (los van koerstrend) om de 1,2% koersstijging in en verkoopt zodra aan het rendementspercentage is voldaan. Deze strategie kijkt naar de 1 minute candle,

Hoe de bot koppelen aan je Binance of Bitvavo account?

In onderstaande video wordt dit perfect uitgelegd.Gelijk beginnen?
1. Maak een account aan op BITVAVO, klik HIER.
2. Maak een account aan op SATOSHI TRADINGBOT, klik HIER

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!