Coinbaas

BNB vs COSS vs KCS

Disclaimer: Het volgende artikel is geen advies. Bekijk zelf kritisch wat de exchanges gaan doen en hoe populair ze volgens jou worden. Het succes van deze coins/tokens is onder andere afhankelijk van het succes van de exchange zelf.

 

Binance coin (BNB)

De Binance coin (BNB) is een ERC20 token. Met de BNB kan jij de eerste paar jaar korting krijgen op de transactiekosten op Binance. Je betaalt dan je transactiekosten met BNB. Naarmate het volume op deze exchange toeneemt, zal deze coin dus meer waard worden. Deze korting neemt echter wel af. Het eerste jaar is deze 50%, daarna halveert deze steeds tot je in het vijfde jaar geen korting meer krijgt. Binance probeert naast deze korting, hun coin wat waarde bij te brengen door schaarste te creëren. Dit doen ze door elk kwartaal 20% van hun winst te gebruiken om BNB op te kopen en te vernietigen totdat er maar de helft van over is. Ze beginnen met 200 miljoen supply en eindigen met 100 miljoen. In de toekomst wil Binance een decentrale exchange maken waarin BNB een van de belangrijkste “key assets” wordt. Deze token zal dus worden gebruikt om tegen te handelen, zoals je nu meestal met ETH of BTC doet.

 

Crypto One Stop Solution (COSS)

Met de COSS-token krijg je geen korting op de transactiekosten. Wel krijg je elke week een ‘winstdeling’(let op dat dit eigenlijk geen dividend is want dat zou van de stockprijs af gaan). Van alle transactiekosten die de exchange heft gaat de helft naar de exchange zelf en de andere helft wordt verdeeld onder de houders. Totaal zijn er 93 miljoen tokens, waarvan 80 miljoen in omloop, 10 miljoen naar een goed doel gaat en 3 miljoen is van het team voor bounties. Op het begin lijkt het niet veel wat je elke week krijgt, maar denk er wel aan dat dit nog een kleine exchange is met flinke potentie. Je wordt uitbetaald per coin. Je krijgt dus van alle coins die op de exchange verhandelbaar zijn een beetje. Op dit moment is de exchange nog een beetje traag, maar er komt een update deze week.

COSS token is te koop op de exchange COSS.

 

Kucoin shares (KCS)

Een Kucoin share is ook een ERC20 token, deze geeft net als BNB ook korting op transactiekosten en net als COSS ook een winstdeling. Bij Kucoin krijg je op het moment elke dag 28% van de totale transactiekosten verdeelt over de houders. Dit zal naar verloop van tijd zakken tot 15%. Net als bij COSS krijg je dit uitgekeerd in de coin waarvan de transactiekosten ingehouden is. Wat nog een voordeel is, is dat 10% van de winst van Kucoin gebruikt zal worden om KCS te vernietigen. Dit zal zorgen voor meer schaarste. De korting die je krijgt is 1% per 1000KCS die je bezit, tot een maximum van 30%.

 

 

 

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!

PARTNER

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.