Coinbaas
Home » Nieuws & Artikelen – Cryptocurrency » BYBIT BULLS Free Margin calls!

BYBIT BULLS Free Margin calls!

Wij van Coinbaas houden ons hoofdzakelijk bezig met swingtrades op altcoins en het educatieve gedeelte van het traden. Daarnaast heb je ook scalping, dit doen wij zelf beperkt omdat je hiervoor de markt dagelijks moet monitoren. Nu hebben wij een internationale groep gevonden die dit doet met leverage op BTC en ETH. Wij willen deze groep graag met onze volgers delen aangezien ze een goeie succesrate hebben en iedereen de kans geven om gratis lid te worden van de VIP.

De BybitBulls traden de markten al sinds 2014 en sinds kort een kanaal begonnen speciaal voor leverage calls op Bybit. Wanneer zij aan het scalpen zijn delen zij al hun setup’s gratis en voor niks via hun VIP kanaal.

Om hier ook aan deel te nemen is het enige dat je daarvoor hoeft te doen is een Bybit account aan te maken via de link van BybitBulls en een bedrag te storten op het account dat je geopend hebt.. Zodra je dit gedaan hebt wordt je toegevoegd aan de VIP kanaal van de BybitBulls en kun je actief met ze mee traden.

Meer informatie is te vinden op www.bybitbulls.com

Wil je meer dan alleen leverage calls, overweeg dan eens de premium van Coinbaas waar dagelijks altcoin setups en educatie gedeeld worden
Voor meer informatie over de premium, stuur een e-mail naar info@coinbaas.com of een bericht op Telegram naar @coinbaas_dotcom

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!

PARTNER

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.