Coinbaas
Home » Bybit Exchange

Bybit Exchange

Het team van Coinbaas adviseert om Bybit te gebruiken als leverage platform!

Bybit is een crypto-exchange van de Britse Maagdeneilanden. Het is een cryptoderivatenbeurs, gericht op de handelsparen BTC/ETH/XRP/USDT & EOS. Je kan met een hefboom van maar liefst 100x op deze activa handelen. De matching-engine van Bybit is naar verluidt in staat tot 100.000 TPS (transacties per seconde), wat ongelooflijk indrukwekkend is en een geweldige toekomst voor iedereen die geïnteresseerd is in traden met leverage. Bybit verbetert continu de veiligheid en betrouwbaarheid van het handelsplatform. Zo introduceerden ze op 12 september 2019 een nieuwe “Spot Price Index” en een “Mark Price System”. Deze features verkleinen onder andere het risico dat iemand zich inlaat met marktmanipulatie via het Bybit-platform.

Hoe te beginnen op Bybit?

Stap 1: Ga naar Bybit.com en maak met jouw persoonlijke gegevens een account aan. Dit kan via mobiel of e-mail. De bevestigingsmail kan in de spam terecht komen.
Stap 2: Nu moet je funds naar je account krijgen om te traden. Klik hiervoor rechtsboven op jouw account gevolgd door “My Assets”. Je kan door op de knop “Buy Crypto” te klikken direct met verschillende betaalmethode BTC kopen. Een tweede optie is vanaf een broker of andere exchange versturen. Klik op “deposit” bij BTC, nu verschijnt jouw unieke walletcode waar jij de Bitcoin heen moet sturen.

Stap 3: Klik linksboven op Trade. Maak nu de keuze welke coin je wil traden. En daarnaast of je Perpetual Contract wil traden (winst in USDT) of inverse perpetual contracts wil traden (Winst in basispaar-BTC/ETH etc).

Stap 4: Kies de soort order die jij wil zetten. Market (direct kopen) of Limit. Kies daarnaast jouw leverage. Je kan Cross leverage (x100) of Isolated leverage kiezen. Voer jouw aantal Bitcoin in en de prijs waarvoor je wil kopen. En maak de keuze of je Short of Long gaat. Wanneer je ervoor kiest Short of Long te gaan, krijg je ook direct de keuze om je Target en Stoploss in te stellen. Dit is met leverage traden echt een plicht!

Referral Program

Bybit staat ook bekend om zijn gunstige referral & affiliate program. Zij bieden jouw zeer gulle percentages aan wanneer jij nieuwe leden weet aan te brengen. Ga voor het affiliate program naar Bybit.com/affiliates

Bij Bybit zien we onszelf als een echt wereldwijd platform. We hebben gebruikers uit meer dan 200 landen en regio’s en bedienen iedereen, van individuele particuliere klanten tot professionele derivatentraders. We zijn exponentieel gegroeid sinds de lancering van het platform in december 2018, en naarmate het platform is gegroeid, groeit ook ons ​​steeds groter wordende netwerk van wereldwijde gemeenschappen. Deze week is de Nederlandse gemeenschap onderdeel geworden van onze Bybit global family.

Word lid van de Nederlandse community! Ontdek meer!
Nederlandse Telegram-community:
https://bit.ly/2T30Az7JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!