Coinbaas

Civic (Mid-Term)

Wat is Civic?

Civic is een platform speciaal ontworpen, om via een veilige, kostenbesparende service het verificatie proces voor verschillende Blockchain concepten te faciliteren.

Op deze manier hoeft niet elk nieuw concept een eigen verificatie proces vanaf de grond op te bouwen. Gebruikers van Civic zetten eigenlijk hun gegevens op het decentrale netwerk waardoor partners van Civic deze info kunnen opvragen. Dit decentrale netwerk draagt een steentje bij aan de toekomstige infrastructuur van de blockchain. Het monetaire systeem achter de cryptocurrency wordt samen gebracht in een nieuwe technologie.

Een mooi real life voorbeeld: INS ecosystem komt met een boodschappen Blockchain platform. INS stelt een aantal eisen aan het gebruik van het platform en gebruikers moeten zich verifiëren.

INS gaat de samenwerking met Civic aan en creëert een QR code. Deelnemers met een Civic account kunnen nu makkelijk de QR code scannen en verschaffen automatisch de benodigde info aan INS.

 

 

Waar verdiend de token holder mee?

Hoe meer dit platform en de munt gebruikt wordt, hoe meer de koers van de token zal stijgen.

 

civic-prive-gebruikers-volledig-cryptcurrency-coincodex-coinmarketcap

Mid Term:

Een aantal factoren laten zien waarom deze munt op dit moment (waarschijnlijk) een mooi project is om in te stappen. Voor deze reden is het mogelijk om deze munt tot een Middenlange termijn vast te houden.

 

De Grafiek:

Op de grafiek is goed te zien civic de laatste weken in een downtrend heeft gezeten. Op dit moment heeft deze trend een dal bereikt.

 

 

civic-trading-koers-prijs-stijging-goed

 

Samenwerking INS:

Afgelopen week heeft INS ecosystem aangekondigd deze coin te gaan gebruiken als identificatie platform. INS heeft een gigantische community achter zich en dus duizenden potentiële gebruikers van deze token.

 

civic-traden-crypto-btc-ltc-eth

 

Interesse in meer cryptocurrency nieuws klik dan op de onderstaande links tot onze telegram groepen of kijk gerust op de site rond.

Join onze groepen op Telegram voor updates, analyses en speculaties!

24/7 Marktupdates kanaal

Telegram-groep-bitcoin-cryptocurrency-miljonairs-rijk-worden
                    24/7 update channel!

 

Telegram-groep-bitcoin-cryptocurrency-miljonairs-rijk-worden
24/7 groepsgesprek. Geen gezeik allemaal rijk groep!

Nieuwsbrief


JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!

PARTNER

PARTNER

fusion-coaching