Coinbaas
Home » Coinbaas Premium

Coinbaas Premium

                              

Ten eerste willen we iedereen bedanken die onderdeel is van deze community. Coinbaas.com is gestart door een groep enthousiaste crypto-traders midden 2017. Snel groeide onze community uit tot een van de grootste kwalitatieve groepen van Nederland en omstreken!

Wij erkende de behoefte naar meer Nederlandse informatie, analyse en discussie over alles rondom cryptovaluta, zo ontstond Coinbaas.com. De community groeide sneller en groter dan we ooit hadden verwacht! Coinbaas.com heeft voor velen de deuren naar de crypto wereld geopend.

Wat is Coinbaas Premium?

De afgelopen maanden heeft Coinbaas hard gewerkt aan het opzetten van Coinbaas Premium. Door de groei van onze community hebben we besloten 2 extra Coinbazen aan ons top-team toe te voegen zodat wij jou volledig kunnen supporten door het “wilde westen” van cryptoland! Door deze ontwikkelingen(en een bear market) kan het de afgelopen tijd wat stiller vanuit ons zijn geweest, maar dit heeft enkel als doel om een succes te maken van Coinbaas Premium!

Onze website en gratis telegram kanalen bieden je alle basiskennis om te starten met Cryptovaluta, maar om een echte Coinbaas te worden zijn talloze uren aan onderzoek vereist. Niet iedereen is succesvol in deze “cowboy” race en niet iedereen weet hoe je goed onderzoek doet of heeft daar tijd voor. Ons onderzoek is gebaseerd op fundamentele analyse, technische analyse en relevante markt informatie. In ons premium kanaal bieden we alle Coinbazen:

  • Buy/Sell calls
  • Coin analyse (evt. op verzoek)
  • Markt analyse (evt. op verzoek)
  • Rumours vanuit ons brede netwerk
  • Support en discussie over alles rondom crypto (coins, ico’s, portfolio’s en meer)

Premium prijzen:

Wij bieden deze dienst aan voor een starttarief van slechts €14,95 per maand en twee maanden voor €24,95. LET OP! Deze prijzen gelden tot 1 juli 2018.

Van een fundamenteel perspectief en recente ontwikkelingen zijn wij Coinbazen meer bullish dan ooit op de cryptospace en verwachten dan ook met het juiste onderzoek mooie profits te kunnen pakken!  Naast de premium content zullen we uiteraard ook actief blijven op onze publieke channel en daar ook sporadisch premium content delen.

Voor vragen over Coinbaas Premium contact een van de beheerders @Coinbaas_dotcom, @cryptobazz, @Ricoooo, @Trololtrade, @Denza

Of stuur een mail naar Info@coinbaas.com

Kijk ook eens op:

Premium info: https://coinbaas.com/premium/

Telegram publiek: https://t.me/allemaalrijk (om te delen met je vrienden)

Telegram publiek update: https://t.me/coinbaas (om te delen met je vrienden)

Twitter: https://twitter.com/coinbaas_nl

Facebook: https://www.facebook.com/coinbaas/

Safe trading, happy profits!

MUST HAVE EXCHANGE

Top exchange met veel aanbod en goed volume

10% EXTRA CRYPTO (VANAF 100$)

coinbase_coins_kopen

Digital Ocean $10 GRATIS aan VPS!

digitalocean-vps-masternode

KOPEN MET iDEAL

cryptotech-investments-partner

BESTE ALTCOIN EXCHANGE

binance_exchange_goed

Vertalen/Translate

MUST HAVE EXCHANGE

UPCOMING COIN/TOKEN EXCHANGE

Kucoin_logo_exchange_airdrops

KOPEN MET iDEAL

HIGHEST VOLUME EXCHANGE

Binance_cryptocurrency_exchange_foto_coinbaas