Coinbaas
coinmerce

Coinmerce Update

Zoals jullie zien op de site zijn wij fan van Coinmerce. Coinmerce is vaak de goedkoopste broker om jouw Bitcoin te kopen of te verkopen. Kerstmis komt vroeg dit jaar bij Coinmerce. De feestdagen staan voor de deur en Coinmerce draagt graag zijn steentje bij. Met trots presenteren zij niet alleen het nieuwe design maar kunnen zij tevens aankondigen dat er per direct twee nieuwe betaalmethodes en vijf nieuwe cryptocurrencies worden ondersteund, als kers op de taart starten er vandaag ook twee mooie winacties. In dit bericht lichten wij alle bovenstaande ontwikkelingen toe, beginnend met het design.

Klik hier om direct jouw crypto te kopen met IDEAL

Design

Makkelijk, snel en betrouwbaar. Dit zijn de drie kernwaarden van Coinmerce en tevens de richtlijnen die centraal hebben gestaan bij het ontwerpen van het nieuwe design. Het design is strak,overzichtelijk en functioneel. Naast het uiterlijk hebben zij ook enkele nieuwe features toegevoegd die de klantervaring verbeteren:

  • Transactiestatus inclusief transactie ID
  • 2FA instellennaar voorkeur
  • Statistieken
  • Limietindicator
  • Nieuws &Blog

Met de komst van het nieuwe design hebben zij voor elke cryptocurrency ook een eigen pagina gemaakt met algemene informatie over het team, het ontstaan, recent nieuws, oplage en introductievideo.

Betaalmethodes

Coinmerce groeit hard. In Nederland maar ook in de buurlanden stijgt het aantal Coinmerce gebruikers. Om deze gebruikersgoed van dienst te kunnen zijn hebben zij hard gewerkt aan het kunnen aanbieden van de gebruikelijke betaalmethodes in deze landen. Met Bancontact en Giropayis het nu ook makkelijk voor gebruikers in Duitsland en België te handelen op Coinmerce.

Nieuwe listings

Naast het design en de betaalmethodes worden er ook vijf nieuwe cryptocurrencies toegevoegd aan het Coinmerce platform:IOST, Pundi X, Enigma, Decentraland en WaBi

IOST

IOST positioneert zichzelf als een blockchain infrastructuur met ultrahoge capaciteit op het gebied van het aantal transacties per seconde. Schaalbaar, efficiënt en veilig, dat zijn volgens IOST de drie eigenschappen die een blockchain moet hebben voor massa adoptie. IOST maakt gebruik van het zogeheten Proof-of-Believeability consensus protocol.

Pundi X

Dit project heeft als missie het kopen van cryptocurrency zo makkelijk maken als het kopen van water bij een Walmart of7-Eleven. Tevens moet het gebruiken van de cryptocurrency ook veel makkelijker.Hiervoor heeft Pundi een apparaat ontwikkeld, vergelijkbaar met een pinautomaat. Op dit apparaat kunnen winkeleigenaars cryptocurrency als betaalmiddel accepteren.

Enigma

Volgens Enigma ontbreekt het blockchain aan twee belangrijke eigenschappen. Privacy en schaalbaarheid. Enigma lost dit probleem op door de introductie van zogeheten secret contracts. Secretcontracts zijn een vorm van smart contracts maar dan gericht op privacy.

Decentraland

Decentraland is een virtual reality platform dat werkt op de Ethereum blockchain. Gebruikers kunnen content maken en hiermee inkomsten genereren. De virtuele wereld waar Decentraland toegang tot geeft wordt beheerd door haar gebruikers.

WaBi

WaBi, dat sinds kort is omgedoopt tot Taelpay heeft als doel producten veilig en authentiek te maken. Het project wil dit bewerkstelligen door gebruik te maken van NFC-technologie in combinatie met blockchain. Consumenten worden beloond voor het verifiëren van producten in WaBi of nu dus Tael tokens.

Voordeligste Broker van NL

Tot slot, Coinmerce is voor de 3e keer op rij door Cryptoprijzen.com benoemd tot voordeligste broker van NL. Als kers op de taart is ook Coincompare gestart met het bijhouden van koersen van brokers, ook daar komt Coinmerce in november als voordeligst uit de bus. Op Coincompare.cc kan je heel eenvoudig de beste deals van héél veel coins vergelijken!


JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!

NIEUWSBRIEF


SELECT LANGUAGE

BINANCE EXCHANGE

binance_exchange_goed

Nieuwsbrief