Coinbaas

Coinmerce Update

Klik hier om direct jouw crypto te kopen met IDEAL

Cryptocurrency for everyone, everywhere

Wat is Coinmerce?
Coinmerce is een Europese cryptocurrency broker waar meer dan 140
cryptocurrencies, kunnen worden verhandeld en bewaard. Het platform is
verbonden met verschillende externe exchanges en bundelt volumes via haar smart order systeem om automatisch de beste koersen aan haar gebruikers te kunnen bieden.
Actief sinds juni 2018, focust Coinmerce zich op het wegnemen van verschillende obstakels bij beginnende investeerders. De missie is om beginnende investeerders een makkelijk, snel en betrouwbaar platform te bieden. Het platform biedt een website en app voor zowel iOS als Android.


Waarom Coinmerce?
All-Round voordeligste broker van 2019 Coinmerce is door CoinCompare (vergelijkt 16 brokers) benoemd tot meest voordelige broker sinds november 2018.
Kennisbank
Naast het aanbieden van een handelsplatform wilt Coinmerce haar gebruikers ook de mogelijkheid bieden zich meer te verdiepen in blockchain & cryptocurrencies. Er staan verschillende uitgebreide artikelen welke inzicht bieden in blockchain & haar toekomst.
9 betaalmethoden
Naast de gebruikelijke betaalmethodes biedt Coinmerce ook zogenoemde
Coinmerce Coins, deze hebben een vaste waarde van €1. Door middel van deze Coinmerce Coins heb je de mogelijkheid snel in/uit de markt te stappen. Het kopen en verkopen van Coinmerce Coins is gratis.
Groot aanbod
Coinmerce biedt +140 cryptocurrencies aan, deze kunnen allemaal worden gekocht, verkocht, bewaard (wallets) en worden verstuurd. Daarnaast kunnen er ruim 130 worden gestort (deposit), dit is een unieke feature. De automatische wallet service moet eraan bijdragen om beginnende investeerders het zo eenvoudig mogelijk te maken.
Geavanceerde orders
Een iets geavanceerde functie van Coinmerce zijn de zogenoemde ‘’Advanced’’ orders, hier kan je eenvoudig vooraf een bepaalde koers instellen waarbij een coin wordt gekocht/verkocht.


JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!

PARTNER

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.