Coinbaas

FAQ

FAQ Coinbaas – Telegram

 

Belangrijk: voordat je iets plaatst in de groep, gebruik eerst even de zoekfunctie om te kijken of je vraag, opmerking of artikel al voorbij is gekomen. Zo houden we de groep zo schoon mogelijk en kunnen we samen zo hoog mogelijke rendementen behalen.

 

Bedenk daarnaast eerst of je berichtje écht toegevoegde waarde heeft, de groep wordt namelijk steeds groter en niemand zit te wachten om door honderden inhoudsloze berichten te moeten scrollen.

Heb je wat extra’s te melden na een geplaatst bericht, pas je laatst geplaatste bericht dan a.u.b. aan. Wees concreet en type niet meer als nodig.

 

Algemene Informatie betreft cryptocurrency.

Coinbaas biedt alle informatie omtrent cryptocurrency gratis aan. We zijn een voorstander van transparantie en het delen van nuttige informatie.

Alle algemene vragen in en rondom cryptocurrency proberen we duidelijk te maken aan de hand van onze Crypto Uitleg daarnaast kan je gebruik maken van onze artikelen

 

Hoe kan ik met jullie in contact komen om suggesties, aan of opmerkingen te delen.

Door een van de admins via telegram een berichtje te sturen of info@coinbaas.com te mailen.

Alle soorten vragen, suggesties, aan of opmerkingen zijn welkom. Graag horen we je mening, zodat we niet alleen als site vooruit kunnen gaan, maar ook als community.

 

Op welke handelsplatform werkt traden het beste?

Ieder heeft zo zijn of haar eigen mening hierover. Wij van Coinbaas vinden dat Binance de laatste tijd een grote rol is gaan spelen in de crypto-wereld.

 

FAQ  – Telegram

Op welke exchange kan je coin XYZ kopen?

Ga naar coinmarketcap.com en zoek daar de coin op, klik vervolgens op ‘Markets’. Wij hebben veel over deze markets geschreven en zijn bekend hiermee. Bezoek onze pagina met uitleg over handelsplatformen: https://coinbaas.com/exchanges/

 

Wat denken jullie van coin XYZ?

Wij denken er niks van, jij bent die coin ongetwijfeld zelf tegengekomen en bent ofwel te lui om je erin te verdiepen, ofwel je snapt het niet goed genoeg.

Mocht je in de eerste categorie vallen: doe even moeite, het is je eigen geld en niemand zit erop te wachten om honderden coins op te zoeken omdat jij er geen zin in hebt.

Mocht je in de tweede categorie vallen, probeer in ieder geval even de site kritisch door te lezen samen met de roadmap en de whitepaper. Als je in ieder geval moeite doet, scheelt dat voor de rest ook weer en kunnen zij je sneller helpen. Uiteindelijk zal je altijd zelf een beslissing moeten maken.

 

Gaat coin XYZ nog verder stijgen denken jullie?

Naast dat het vaak niet slim is om in een stijging in te stappen, zal je deze afweging toch echt zelf moeten maken. Als jij denkt dat deze coin zo veel goede opkomende events/samenwerkingen etc heeft dat de huidige prijs nog steeds laag is, is het misschien slim om nog van de stijging mee te genieten.

 

Waarom is mijn bericht in de groep verwijderd?

Waarschijnlijk had je bericht niet veel toevoegde waarde of stond er informatie in die niet handig is voor anderen, zoals aantallen waarmee je handelt of gewoonweg FUD.

Allerlaatst: Mocht je een probleem hebben, een transactie kwijt zijn of iets écht niet kunnen vinden, stel je vraag gerust.

We zijn ook weet niet zo moeilijk maar probeer het niveau gewoon zo hoog mogelijk te houden.

 

Als je een beslissing van een admin niet begrijpt kun je deze altijd een privé bericht sturen voor uitleg, maar ga niet in de groep discussiëren.

 

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!