Coinbaas
Home » CRYPTOPIA

CRYPTOPIA


cryptopia affiliate program

Exchange voor opkomende altcoins. 

Cryptopia is naar onze mening een alternatieve exchange. Dit omdat Cryptopia voornamelijk gefocust is op lage volume coins. Uiteraard zitten er ook wat hogere volume coins tussen zoals ETH en NEO. Met een gemiddelde volume tussen de 75-100 Miljoen USD per dag kan Cryptopia zich een actieve handelsplatform noemen. Cryptopia heeft erg veel diverse cryptocurrency. Het is voor partijen erg gemakkelijk om een nieuwe cryptocurrency/cryptovaluta op Cryptopia te krijgen. Hierdoor heeft Cryptopia veel onbekende (opkomende) altcoins.

Zonder verificatie is het mogelijk om rond de 4000 euro hier te “withdrawen”. Na verificatie zal dit limiet verhoogd worden. Op dit moment zijn er 454 cryptoparen op cryptopia gelist.

 

Account aanmaken op Cryptopia

Stap 1: Klik hier om een account aan te maken op Cryptopia.

Stap 2: Klik rechtsboven op “register”.

 

Hoe krijg jij cryptocurrency op Cryptopia om te handelen?

Stap 1: Nadat jij een account hebt aangemaakt op Cryptopia is het tijd om funds naar jouw account te krijgen. Klik hiervoor op “funds” gevolgd door “Deposits/Withdraws”. Nu zie jij alle coins die verhandelbaar zijn op Cryptopia. Dit menu is jouw digitale portemonnee van alle coins. Elke coin heeft een unieke walletcode, dit moet je zien als jouw eigen persoonlijke rekeningnummer.

cryptopia

Stap 2: Nu is het tijd om naar een site toe te gaan waar jij coins kan kopen met cash. Wij nemen als voorbeeld Bitcoin via Bitonic, maar het is ook mogelijk om exact hetzelfde proces te volgen met een andere coin als een site deze verkoopt voor euro’s. Zoek Bitcoin (BTC) tussen de munten en klik erachter op Deposit.

 

Stap 3: Nadat je op deposit hebt geklikt verschijnt een venster. Hierin komt jouw unieke wallet address tevoorschijn. Kopieer deze, want hier moeten jouw gekochte Bitcoin naartoe. Als jij Bitcoins koopt via bijvoorbeeld Bitonic of Anycoindirect dan vragen ze om een wallet address. Voer daar dit address is. Hoe je Bitcoin moet kopen staat uitgelegd op DEZE pagina.


Hoe koop jij jouw favoriete coin op Cryptopia?

Stap 1: Nadat jij via bovenstaande uitleg Bitcoin hebt gekocht is het tijd om jouw potentiële coin te kopen. Hiervoor ga je naar de exchange sectie van Cryptopia. Dit doe je door op “Exchange” te klikken en daarna op “Basic”.  Je komt op het scherm van de exchange. Dit kan er ingewikkeld uitzien, maar geen zorgen, het is erg gemakkelijk om nu je cryptocurrency te kopen.

Wij kiezen ervoor om met Bitcoin de coin NEO te kopen. Zoek “NEO/BTC” in de lijst aan de linkekant en klik hierop.

cryptopia

 

Stap 2: Helemaal onderaan de pagina zie jij de voltooide orders (Trade History). Aan de linkerkant zie je de sell orders (SELL), dat zijn de verkooporders. En daaronder de groene getallen (BUY) de kooporders. De prijs is uitgedrukt in Bitcoin.

Cryptopia_exchange_coins_ramdom

Vul in hoeveel NEO jij wil kopen bij amount en druk op “Buy NEO”. Je kan ervoor kiezen om een order goedkoper neer te zetten. Indien NEO zakt zal jouw order automatisch gekocht worden.

Cryptopia_exchange_uitleg-buy

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!

PARTNER

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.