Coinbaas
Home » Disclaimer

Disclaimer

Coinbaas garandeert geen specifieke resultaten of winst. U dient zich bewust te zijn van het reële risico van verlies bij het volgen van een strategie of investering besproken op deze website. In het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten!

 

Strategieën of investeringen die worden besproken, kunnen ieder moment wijzigen. Beleggers kunnen mogelijk minder terugkrijgen dan belegd. Investeringen of strategieën die op deze website worden genoemd, zijn mogelijk niet geschikt voor u.

 

Coinbaas houdt geen rekening met uw specifieke beleggingsdoelstellingen, financiële situatie of behoeften. U moet een onafhankelijke beslissing nemen over beleggingen of strategieën die op deze website, in onze community of elders op het internet worden vermeld.

 

Voordat u handelt op informatie van deze website (of elders) moet u overwegen of het geschikt is voor uw specifieke omstandigheden en sterk overwegen om advies in te winnen bij uw eigen financiële en/of beleggingsadviseur.

 

Coinbaas is niet verantwoordelijk voor uw vermogen en geplaatste investeringen en/of beleggingen in cryptocurrency, derivaten en alle andere beleggingsproducten.

 

“Don’t focus on making money; focus on protecting what you have.”

 

 

 

Niet alle artikelen, afbeeldingen en andere geplaatste content behoort tot het eigendom van Coinbaas.

 

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!