Coinbaas
Home » Nieuws & Artikelen – Cryptocurrency » Een interview met BitcoinMeester

Een interview met BitcoinMeester

Bitcoinmeester.nl is op dit moment in onze ogen één van de beste brokers van Nederland. Wij stelde een paar leuke vragen aan Christiaan. De marketingmanager binnen het team van Bitcoinmeester.

1. Stel jezelf eens voor, wie is Chris?
Bitcoin Meester is twee jaar geleden ontstaan door Boyd Meuleman en Mitchell Zandwijken met het idee om het makkelijker te maken voor iedereen. Vooral het betalen met euro’s en het terug storten naar je bankrekening hebben wij erg makkelijk gemaakt.
Ik ben zelf sinds 8 maanden werkzaam bij Bitcoin Meester als marketing manager binnen het bedrijf. Ik was al langere tijd bezig met crypto maar de stap om hier echt full time mee bezig te zijn is heel gaaf!
Naast het crypto leven doe ik graag aan voetbal, sporten en veel gezelligheid.

2. Wanneer ben je in aanraking gekomen met crypto?
Twee jaar geleden in aanraking gekomen met crypto door een vriend die al iets langer investeerde. Dat was ergens rond juli/augustus 2017. De befaamde bull run heb ik dus meegekregen en erg veel van geleerd. Ook de bear market was erg leervol ook al zullen het velen niet met mij eens zijn.

3. Wat betekent Bitcoin momenteel voor jou?
Een stukje vrijheid wat we proberen voor elkaar te krijgen met ze allen. Buiten het feit dat je er nu nog geld mee kan verdienen is het ook een stukje onbekend terrein. Het meeste in de wereld bestaat al heel lang maar dat geldt niet voor Bitcoin en crypto in het algemeen. Je bent nu eigenlijk zelf met een grote groep mensen geschiedenis aan het schrijven. Dat maakt het nog leuker.

4. Waar is het idee vandaan gekomen om Bitcoinmeester op te richten?
14 Juni 2017 is Bitcoin Meester opgericht door Mitchell Zandwijken en Boyd Meulenman.
Eerste instantie omdat het toen erg lastig was om makkelijk crypto munten aan te kopen. Zeker met euro’s was een gedoe.
Nog steeds is dat onze grootste drijfveer. Namelijk crypto nog toegankelijker maken voor het grote publiek.

5. Bitladon is jullie Engelstalige variant? In hoeveel landen opereren jullie?
Wij opereren op dit moment alleen in Europa. Iedereen met een euro bankrekening en een Europees nationaliteit is welkom om bij ons te traden

6. Hebben jullie nog moeilijkheden op het gebied van regelgeving in Nederland/Europa?
Er is op dit moment nog niet echt een regelgeving binnen Nederland en Europa. Dit zal pas in 2020 doorgevoerd worden. Het is nog maar even afwachten hoe dat allemaal gaat uitpakken maar daar kunnen we nu nog weinig over zeggen.

7. Hoe zie je de toekomst in voor de cryptocurrency?
Hoe cryptocurrency precies haar rol pakt in de toekomst weet ik niet maar dat het hier is om te blijven is zeker.

8. Wat zijn jullie toekomstplannen?
Wij zullen er alles aan doen om zo simpel mogelijk te blijven voor het nieuwe publiek. Zoals wij al vaker aangegeven hebben zijn wij een broker die zoveel mogelijk functies van een exchange wilt hebben. Naast de buy orders en stop losses, de app die er aan komt en het grote aanbod willen wij blijven groeien. De lijst is nog lang met wat wij allemaal willen bereiken!

9. Welke tip kan je meegeven aan Bitcoin beginners?
De bekende uitspraak: Do your own research! ( DYOR) Neem je tijd om eerst alles rustig te verkennen en vraag om hulp. Trap niet in mensen die het allemaal wel even voor je doen en je grote bergen met geld beloven. Ga naar een bedrijf die al langer bestaat.
En misschien nog wel de belangrijkste van allemaal: investeer alleen geld dat je kan missen!
Mochten er vragen zijn dan staat onze helpdesk ook altijd voor jullie klaar met email, chat, facebook, twitter, telegram of telefoon.

Meer informatie over Bitcoinmeester kan je vinden op hun site Bitcoinmeester.nl
Of via hun telegram https://t.me/bitcoinmeester

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!

PARTNER

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.