Coinbaas
eidoo-token-kopen

Eidoo

coinmarketcap_prijs_eidoo_december


 

Fundamentele analyse

Eidoo is een Token die staande is op het Ethereum netwerk. Eidoo heeft een omvangrijke visie op de gehele Blockchain industrie. Ze bieden door middel van één app (Android/iOS) al diverse producten/diensten aan om Ethereum/ERC20 en Bitcoin te verhandelen. Tevens biedt Eidoo een wallet voor alle ERC20 tokens + Ethereum & Bitcoin.

eidooier-samenwerking-coinmarketcap
Momenteel is Eidoo rank 160 (CMC). Onder de “grotere” Tokens staat Eidoo erg laag.

 

Door het omvangrijke “product” van Eidoo is het wellicht interessant om deze Token in de gaten te houden. Hieronder een opsomming van de diensten die Eidoo momenteel heeft:

HD WALLET

 • Ethereum, Bitcoin en alle ERC20-tokens worden opgeslagen met een enkele wachtwoordzin voor back-ups.
 • Geen volledige Blockchain(s) download(s) vereist.
 • Privésleutels (Private Keys) beheer je geheel zelf. Gecodeerd in de Eidoo wallet.
 • Hoog beveiligingsniveau dankzij de ‘Recovery Tool’ van Eidoo.
  • Je assests in je Eidoo wallet raak je niet zomaar kwijt nadat je de volledige ‘Recovery Tool’ hebt doorlopen.

ICO ENGINE

De veiligste en gemakkelijkste manier om ICO’s te organiseren volgens het team van Eidoo.

Een ICO (Initial Coin Offering) is een proces waarbij nieuwe startups geld kunnen inzamelen om hun projecten te financieren, door deelnemers een aantal tokens in ruil te geven.

De Eidoo ICO Engine is een nieuwe techniek/methode die enkele maanden terug al werd gebruikt door Eidoo zelf. De Eidoo Token (EDO) is uitgegeven door de ICO ENGINE om het gehele systeem grondig te testen. Met een positief resultaat.

EIDOO EXCHANGE

 • Eidoo heeft geen toegang tot de gebruikersaccounts.
 • Net zo veilig als een gedecentraliseerde centrale, zo snel als een gecentraliseerde.
 • Een van de meest concurrerende tarieven (maker/taker) op de markt.
 • Cross-trading tussen ETH en verschillende ERC20 tokens.
 • Bitcoin zal snel worden toegevoegd.
  • Ook andere ‘Blockchains’ zullen in de toekomst worden toegevoegd.

EIDOO ERC20-TOKEN LIST

De wallet van Eidoo kan alle ERC20-tokens aan. Net als bijvoorbeeld Metamask. Echter biedt Eidoo in samenwerking met CMC op een website (https://erc20-tokens.eidoo.io/) als in de iOS & Android app een compleet overzicht van alle Tokens (ERC20).

ROADMAP

tijdlijn-eidoo-releases-belangrijke-data

 

EIDOO TOKEN

De Eidoo Token wordt gebruikt als fee op de Exchange van Eidoo en voor meerdere toekomstige (geavanceerde) functies binnen de Eidoo wallet. Tevens ziet Eidoo de Token zelf ook als betaalmiddel die geintregreerd is op het Ethereum netwerk. Zo zal Eidoo in het tweede kwartaal van 2018 een eigen ‘Debit Card’ krijgen.

 

FUNDAMENTELE CONCLUSIE

Al met al kan gezegd worden dat Eidoo er momenteel fundamenteel sterk voorstaat. De recente listing op Binance (25 december 2017) werd al lange tijd verwacht. Onder de grotere exchanges had alleen Bitfinex Eidoo als verhandelbare Token. Bitfinex list niet zomaar een Token. Hierdoor worden andere exchanges (zoals Binance) getriggered om deze Token ook verhandelbaar te maken. Het is immers een ERC-20 token die gemakkelijk op elke exchange geïmplementeerd kan worden. De verwachting is dat meerdere exchanges Eidoo snel zullen ‘listen’. Het team van Eidoo is erg sterk en doet zeker niet onder voor andere. Zo hebben ze meerdere ‘all-stars’ die bij toonaangevende bedrijven (top 500) hebben gewerkt. Momenteel is het gehele team bezig om de extra toevoegingen aan Eidoo volgens de Roadmap te releasen.

 

Technisch analyse

eidooier_chart_ta_coinbaas
EDO/BTC (Bitfinex) – 15Min Candles – Momenteel consolideert Eidoo rond 23k Sathosi. 

 

EDO/USD (Bitfinex) – 1D Candles – Zoals te zien is er een lichte stijging op de USD grafiek van Eidoo sinds de listing op Bitfinex. 

 

coinbaas-eidoo-analyse

 

 

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!

PARTNER

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.