Coinbaas
Home » Nieuws & Artikelen – Cryptocurrency » EL SALVADOR reguleert Bitcoin

EL SALVADOR reguleert Bitcoin

Artikel geschreven door: Danielle


Waarom het moment dat El Salvador Bitcoin is gaan accepteren zo historisch is

Er is een groot probleem dat invloedrijke landen zoveel macht hebben door hun zelf gecreëerde betaalsystemen. El Salvador gebruikt de US-dollar, omdat ze in hun burgeroorlog hun eigen munteenheid kwijt zijn geraakt. Momenteel wordt 1/4e van al hun inkomsten overgestort, helaas komt daar momenteel een Tax van 50% overheen, dat betekent dat de helft van die inkomsten wordt afgenomen vanwege belasting. Er zijn momenteel 6,5 miljoen Salvadoranen die door dat systeem in de steek worden gelaten (om andere landen maar niet te noemen).

Bitcoin traden die je het best op Binance

Door dit systeem krijgen ze geen eerlijke kansen en worden ze sneller gedwongen tot criminaliteit en geweld om rond te kunnen komen. Het verkleind de veiligheid van El Salvador en daardoor is er een groot immigratieprobleem ontstaan.

Maar als we van voor af aan beginnen en voor dit soort landen de huidige munteenheid vervangen, dan wordt het verschil in de wereld aanzienlijk verkleind! Als crypto economische stabiliteit kan creëren en je daardoor meer kansen krijgt en een financieel probleem kunt oplossen en er niemand wordt buitengesloten door een netwerk wat OPEN en EERLIJK is (eigen beheer – open transacties), dan wordt dit grote probleem op grote schaal aangepakt!

Mensen worden op die manier niet meer onderdrukt door een systeem wat gecreëerd is door invloedrijke landen en mensen waarbij 50% van je inkomsten wordt afgepakt. Je geeft deze mensen hoop en kwaliteit van leven. Je genereert enorm veel baanmogelijkheden voor de mensheid en door deel te nemen aan crypto help je niet alleen jezelf, maar ook de mensen die het veel harder nodig hebben!Via Bitvavo op de eerste €1000,- geen transactie kosten!

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!

PARTNER

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.