Coinbaas
Home » Nieuws & Artikelen – Cryptocurrency » De Exchange van de toekomst: Altcoin.io

De Exchange van de toekomst: Altcoin.io

Altcoin.io is een gedecentraliseerd handelsplatform waar je binnenkort kan gaan handelen zonder dat een derde partij nodig is. Een andere voorbeeld van een gedecentraliseerde exchange is Etherdelta, alleen deze is alles behalve gebruiksvriendelijk.

 

Altcoin.io wil de eerste gedecentraliseerde exchange worden die net zo gebruiksvriendelijk is als de grote namen als Binance en Bittrex. Dit doen zij door nieuwe technologieën toe te passen. Namelijk het Raiden Network en Atomic Swap.

De gecentraliseerde exchanges stellen steeds hogere eisen. Strenge verificatieprocedures, hoge transactiekosten en een intern systeem wat niet op de blockchain draait. Het hele idee van de gedecentraliseerde munten komt te vervallen door het centraal te maken op een exchange. Daarnaast worden exchanges nog wel eens gehackt. Ook hoor je verschillende verhalen van mensen waarbij hun funds worden bevroren of dat exchanges zelf vieze spelletjes spelen door zelf te handelen met voorkennis. Dit is met Altcoin.io allemaal verleden tijd!

Raiden Network is de Ethereum versie van het Bitcoin Lightning Network, dit betekent dat transacties snel kunnen worden gedaan off-chain. Meer informatie over Atomic Swap is HIER te vinden.

 

 

De exchange is nog niet online maar je kan je nu al inschrijven om er straks als eerste bij te zijn. Inschrijven kan HIER

Altcoin.io

 

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!

PARTNER

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.