Coinbaas

Bittrex


bittrex affiliate program

 

Bittrex is één van de grootste handelsplatformen met een groot aanbod aan cryptocurrencies 

Account aanmaken op Bittrex Bittrex_logo

Stap 1: Klik hier om een account aan te maken op Bittrex. 

Stap 2: Klik rechtsboven op “Log in” en daarna op “Sign up” om een account aan te maken. 

 

Hoe krijg jij funds op Bittex om te handelen? 

Stap 1: Nadat je een account hebt aangemaakt op Bittrex is het tijd om “funds” naar jouw account te sturen. Klik hiervoor rechtsboven op “Wallets”. Nu zie je alle coins die verhandelbaar zijn op Bittrex. Dit menu is jouw digitale portemonnee van alle coins die worden aangeboden op Bittrex. Elke coin heeft een unieke walletcode. Deze kan je zien als jouw eigen persoonlijke rekeningnummer. 

Stap 2: Nu is het tijd om funds naar Bittrex toe te sturen. Wij nemen als voorbeeld Bitcoin, maar het is ook mogelijk om exact hetzelfde proces te volgen met een andere coin als Bittrex deze aanbied. Zoek Bitcoin (BTC) tussen de munten en klik ervoor op het plusje (+). 

bittrex exchange

Stap 3:

Nadat je op het plusje hebt geklikt verschijnt een venster. Hierin komt jouw unieke wallet address tevoorschijn. Kopieer deze, want hier moeten jouw gekochte Bitcoin naartoe. Als je Bitcoin koopt via bijvoorbeeld Bitonicof Anycoindirect dan vragen ze om een wallet address. Voer daar dit address in. Hoe je Bitcoin moet kopen staat uitgelegd op deze pagina.  

 

Hoe koop jij jouw favoriete coin op Bittrex? 

Stap 1: Nadat je via bovenstaande uitleg Bitcoin hebt gekocht is het tijd om jouw potentiele coin te kopen. Hiervoor ga je naar de exchange sectie van Bittrex. Dit doe je door op “markets” te klikken. Wij kiezen ervoor om met Bitcoin de coin NEO te kopen. Klik linksboven op Markets met het Bitcoin logo ervoor en toets bij search NEO in. Klik op Neo. 

Bittrex_uitleg

Stap 2: Je komt op het scherm van de exchange. Dit kan er ingewikkeld uitzien, maar geen zorgen, het is erg gemakkelijk om cryptocurrency te kopen. Helemaal onderaan staan de voltooide orders bij “Market History”. Daarboven zie je jouw eigen orders die je hebt geplaatst. In de linker tabel staan de Buy orders (BIDS) en rechts daarvan de Sell orders (Asks). De orders rechts geven aan hoeveel mensen vragen voor hun NEO coin. Links hoeveel mensen BIEDEN voor een NEO coin. De prijs is uitgedrukt in Bitcoin.  

Als je direct de munten wil kopen klik je op “Price” en daarna op “Last”, daarboven bij “Units” het aantal NEO wat jij wil aanschaffen. Controleer jouw order en klik op “Buy NEO”. 

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!