Coinbaas

EXMO


EXMO affiliate program

Exmo, een handelsplatform gevestigd in het zonnige Barcelona. Een platform wat zich zelf promoot door de laagste fee te hebben van allemaal. En dit klopt, want zij hanteren namelijk transactiekosten van maar 0,2 / 0.1% (maker/taker). Exmo bestaat al 4 jaar en groeit met de dag in volume, zeker afgelopen weken is er duidelijk progressie.

Daarnaast zijn ze bezig met het opzetten van een eigen coin, genaamd: Exmo Coin. Dit doen zij door middel van een crowdfunding (ICO). Uit het verleden is gebleken dat een eigen coin op een platform kan zorgen voor vele nieuwe leden en veel positieve rendementen. Kijk maar naar Kucoin Shares (KCS) en de Binance coin (BNB).

Het Exmo platform heeft twee opties namelijk de exchange of trade modus. Dit platform is uniek daarin, omdat je hier ook met FIAT munten kan kopen. Hiervoor is een credit card vereist.

 

Account aanmaken op EXMO 

Stap 1: Klik hier om een account aan te maken op Exmo. 

Stap 2: Klik rechtsboven op Sign up  om een account aan te maken 

 

Hoe krijg jij funds op Exmo om te handelen? 

Stap 1: Nadat jij een account hebt aangemaakt op Exmo is het tijd om funds naar jouw account te krijgen. Klik hiervoor op “Finances”. Nu zie jij alle coins die verhandelbaar zijn op Exmo . Dit menu is jouw digitale portemonnee van alle coins. Elke coin heeft een unieke walletcode, dit moet je zien als jouw eigen persoonlijke rekeningnummer. Het mooie aan Exmo is dat je hier ook euro’s/dollars naartoe kan krijgen. Hierdoor hoef je niet op een externe site nog Bitcoin te kopen.

 

Stap 2: Nu is het tijd om euro’s naar jouw wallet te krijgen. Klik op de Finances pagina op “deposit” achter het euro teken. Nu komt het betaalmethodemenu tevoorschijn. Kies via welke weg je wil betalen. Het kan zijn dat je eerst het verificatieproces moet doorstaan om te mogen storten.  Voor meer informatie over dit proces klik HIER.

 

Hoe koop jij jouw favoriete coin op Exmo? 

Stap 1: Nadat jij via bovenstaande uitleg Euro hebt gekocht is het tijd om jouw potentiele coin te kopen. Hiervoor ga je naar de exchange sectie van Exmo. Dit doe je door op “buy/sell” te klikken.  Je komt op het scherm van de exchange. Dit kan er ingewikkeld uitzien, maar geen zorgen, het is erg gemakkelijk om nu je cryptocurrency te kopen. 

 

Omdat je eerst jouw euro moet omzetten in een munt is de keuze minimaal. Je kan met euro de volgende munten kopen: BTC/ETH/LTC/XMR/ZEC. Wij kiezen ervoor om BTC te kopen.

Stap 2: Helemaal rechtsonder zie jij de voltooide orders (Trade History). Aan de linkerkant zie je de Sell orders, dat zijn de verkooporders. En daaronder de kooporders. Dus links wat mensen vragen voor hun BTC coins en rechts wat mensen BIEDEN voor een BTC. De prijs is uitgedrukt in euro’s.  Wij willen direct een BTC kopen dus klikken op de bovenste sell order en vullen bij amount 1 in en klik op BUY.

 

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!