Coinbaas
Home » Exchanges » Huobi

Huobi

Huobi is een Chinees handelsplatform dat zich in het verleden vestigde in Beijing.

 

Sinds de ban op exchanges hebben zij zich opnieuw geregistreerd in Seychelles.  

Account aanmaken op Huobi

Stap 1: Klik hier om een account aan te maken op Huobi. 

Stap 2: Klik rechtsboven op “Sign up” om een account aan te maken. 

 

Hoe krijg jij funds op Huobi om te handelen? 

Stap 1: Nadat je een account hebt aangemaakt op Huobi is het tijd om “funds” naar jouw account te sturen. Klik hiervoor op rechtsboven op “Balances en daarna op “Deposit/Withdraw”. Nu zie je alle coins die verhandelbaar zijn op Huobi. Dit menu is jouw digitale portemonnee van alle coins. Elke coin heeft een unieke walletcode, deze code kan je zien als jouw eigen persoonlijke rekeningnummer. 

Stap 2: Nu is het tijd om funds naar Huobi toe te krijgen. Wij nemen als voorbeeld Bitcoin, maar het is ook mogelijk om exact hetzelfde proces te volgen met een andere coin wanneer deze wordt aangeboden door de exchange.

Zoek Bitcoin (BTC) tussen de munten en klik op Deposit. 

 

Stap 3: Nadat je op Deposit hebt geklikt verschijnt een venster. Hierin komt jouw unieke wallet address tevoorschijn. Kopieer deze want hier moeten jouw gekochte Bitcoin naartoe. Als je Bitcoin koopt via bijvoorbeeld Bitonic of Anycoindirect dan vragen ze om een wallet address. Voer daar dit address in. Hoe je Bitcoin moet kopen staat uitgelegd op DEZE pagina.  

Hoe koop jij jouw favoriete coin op Huobi? 

Stap 1: Nadat je via bovenstaande uitleg Bitcoin hebt gekocht is het tijd om jouw potentiele coin te kopen. Hiervoor ga je naar de exchange sectie van Huobi. Dit doe je door linksboven op “Exchange” te klikken. Je komt op het scherm van de exchange. Dit kan er ingewikkeld uitzien, maar geen zorgen, het is erg gemakkelijk om  cryptocurrency te kopen. Wij kiezen ervoor

om met Bitcoin de coin NEO te kopen. Links in de tabel toets je naast “Markets” NEO in en klik hieronder op BTC (zie afbeelding). Klik op NEO, je komt nu op de pagina waar je NEO kunt verhandelen met Bitcoin 

Stap 2: Helemaal onderaan zie je de voltooide orders bij “Market Trades”. Daarboven zie je de rode getallen (SELL), dit zijn verkooporders. De groene getallen daaronder (BUY) de kooporders. De rode orders geven aan hoeveel mensen VRAGEN voor hun NEO coins. Het groen wat mensen BIEDEN voor een NEO coin. De prijs is uitgedrukt in Bitcoin.  

 

Als je direct de munten wil kopen klik je op de onderste “Sell order” & bij “Amount” het aantal NEO wat jij wil aanschaffen.

Controleer altijd jouw order en klik op “Buy NEO”. 

BINANCE EXCHANGE

binance_exchange_goed

Nieuwsbrief