Coinbaas

Kucoin

Kucoin is nog een jonkie in de wereld van de handelssites maar groeit in rap tempo.

Deze Aziatische exchange is zeer geschikt voor Nederlanders, vanwege de keuze om de taal op Nederlands te zetten.

Kucoin_logo_exchangeNet zoals Binance heeft Kucoin zijn eigen token, genaamd KCS. Dit geeft twee grote voordelen. Enerzijds krijg je een dagelijkse winst uitkering welke gekoppeld is aan het totale trading volume en het geeft trading voordelen doordat de transactie kosten lager zijn. De exchange bestaat sinds 15 september 2017 en staat al in de top 20 van de wereld. Naar verwachting zal deze exchange een van de grotere worden. Het volume neemt iedere week toe. Wat zeer positief is voor traders en investeerders. Naar verwachting zal de exchange Binance achterna gaan. 

Het platform maakt gebruik van KCS dat een beetje lijkt op de manier zoals Binance dat doet met BNB. Met als groot verschil dat je korting op handelsvergoedingen krijgt wanneer je KuCoin-aandelen (KCS) bezit en je raakt ze dan ook niet kwijt. Zoals bij BNB het geval is. Over het geheel genomen streven ze naar een meer gebruiksvriendelijke exchange. Vergeleken met traditionele exchanges is Kucoin erg gebruiksvriendelijk! Het platform keert daarnaast ook 90% van de handelsvergoedingen uit aan houders van KCS en via andere elementen & acties binnen de website. Ook bieden ze 24/7 klantenservice aan. 

Account aanmaken op Kucoin 

Stap 1: Klik hier om een account aan te maken op Kucoin. 

Stap 2: Klik rechtsboven op SIGN UP om een account aan te maken 

Hoe krijg jij funds op Kucoin om te handelen? 

Stap 1: Nadat je een account hebt aangemaakt op Kucoin is het tijd om “assets” naar jouw account te sturen. Klik hiervoor op “assets”. Nu zie je alle coins die verhandelbaar zijn op Kucoin. Dit menu is jouw digitale portemonnee van alle coins. Elke coin heeft een unieke walletcode, deze code kan je zien als jouw eigen persoonlijke rekeningnummer. 

Stap 2:  Nu is het tijd om Bitcoin naar jouw account te sturen. Wij nemen als voorbeeld Bitcoin, maar het is ook mogelijk om exact hetzelfde proces te volgen met een andere coin wanneer Kucoin deze coin aanbied. Zoek Bitcoin (BTC) tussen de munten en klik op Deposit. 

Kucoin_coinbaas

Stap 3: Nadat je op deposit hebt geklikt verschijnt er een venster.

Hierin komt jouw unieke wallet address tevoorschijn. Kopieer deze, want hier moeten jouw gekochte Bitcoin naartoe.

Als je Bitcoin koopt via bijvoorbeeld Bitonic of Anycoindirect dan vragen ze om een wallet address. Voer daar dit address in. Hoe je Bitcoin moet kopen staat uitgelegd op deze pagina.  

Kucoin_coinbaas

Hoe koop jij jouw favoriete munt op Kucoin? 

Stap 1: Nadat jij via bovenstaande uitleg Bitcoin hebt gekocht is het tijd om jouw potentiele coin te kopen. Hiervoor ga je naar de exchange sectie van Kucoin. Dit doe je door op “markets” te klikken. Wij kiezen ervoor om met Bitcoin de coin NEO te kopen. Zoek “NEO/BTC” in de lijst en klik op NEO. 

Kucoin_Coinbaas

Stap 2: Je komt op het scherm van de exchange. Dit kan er ingewikkeld uitzien, maar geen zorgen, het is erg gemakkelijk om  cryptocurrency te kopen. Helemaal rechts zie je de voltooide orders. Links daarvan zie je de rode getallen (SELL), dit zijn de verkooporders. Daaronder de groene getallen (BUY) de kooporders.

Rood geeft aan hoeveel mensen VRAGEN voor hun NEO coin en groen hoeveel mensen BIEDEN voor een NEO coin. De prijs is uitgedrukt in Bitcoin. Als je direct de munten wil kopen klik je op “best price” en bij amount  het aantal NEO wat jij wil aanschaffen. Bij volume zie je de totale prijs in Bitcoin staan. Controleer jouw order en klik op “Buy”. 

Kucoin_coinbaas

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!