Coinbaas

Mercatox

Handelsplatform uit Londen.

Een voordeel van Mercatox is dat ze veel coins hebben die je (nog) niet op andere exchanges kunt kopen of verhandelen. Wanneer coins worden toegevoegd op grote exchanges zoals Binance, Bitfinex of Poloniex gaat de waarde vaak rap omhoog. Het loont dus zeker om te investeren in coins op deze nieuwe exchange. 

  • De site is erg vlot en overzichtelijk. 
  • Trades zijn makkelijk te maken op het platform. 
  • Bijna dagelijks worden er nieuwe coins & tokens toegevoegd. 

Account aanmaken op Mercatox 

Stap 1: Klik hier om een account aan te maken op Mercatox. 

Inloggen_mercatox_coinbaas_Login_Signup

 

Hoe krijg jij funds op Mercatox om te handelen? 

Stap 1: Nadat je een account hebt aangemaakt op Mercatox is het tijd om funds naar jouw account te sturen. Klik hiervoor op “My Wallet”. Nu zie je alle coins die verhandelbaar zijn op Mercatox. Dit menu is jouw digitale portemonnee van alle coins. Elke coin heeft een unieke walletcode, deze code kan je zien als jouw eigen persoonlijke rekeningnummer. 

Stap 2:  Nu is het tijd om Bitcoins naar jouw account te sturen. Wij nemen als voorbeeld Bitcoin, maar het is ook mogelijk om exact hetzelfde proces te volgen met een andere coin, indien deze door Mercatox wordt aangeboden.

Zoek op Mercatox Bitcoin (BTC) tussen de munten en klik erachter op Deposit. 

Mercatox

 

Stap 3: Nadat je op deposit hebt geklikt verschijnt een venster. Hierin komt jouw unieke wallet address tevoorschijn. Kopieer deze, want hier moeten jouw gekochte Bitcoin naartoe. Als jij Bitcoin koopt via bijvoorbeeld Bitonic of Anycoindirect dan vragen ze om een wallet address. Voer daar dit address in. Hoe je Bitcoin moet kopen staat uitgelegd op DEZE pagina. 

 

Mercatox_coinbaas

Hoe koop jij jouw favoriete coin op Mercatox? 

Stap 1: Nadat jij via bovenstaande uitleg Bitcoin hebt gekocht is het tijd om jouw potentiele coin te kopen. Hiervoor ga je naar de exchange sectie van Mercatox. Dit doe je door op “Trade” te klikken. Je komt op het scherm van de exchange. Dit kan er ingewikkeld uitzien, maar geen zorgen, het is erg gemakkelijk om nu je cryptocurrency te kopen. 

Wij kiezen ervoor om met Bitcoin de coin DASH te kopen. Toets bij “searh” DASH in en klik op “DASH/BTC”.

Stap 2: Helemaal onder aan de pagina bij “Trade History”  zie je de voltooide orders. Daarboven zie je de Sell orders, dit zijn de verkooporders. Daarnaast de Buy orders, de kooporders. Dus links hoeveel mensen VRAGEN voor hun DASH coins en rechts hoeveel mensen BIEDEN voor een DASH coin. De prijs is uitgedrukt in Bitcoin.  

Mercatox_coinbaas

Als je direct de coins wilt kopen klik je op de bovenste order in de “Sell order” tabel, nu verschijnt de beste prijs in het Buy Dash venster. Bij ”amount” vul je de hoeveelheid DASH in. Controleer jouw order en klik op “Buy”. 

Mercatox_coinbaas

 

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!