Coinbaas

Poloniex


poloniex affiliate program

Een van de meest bekende internationale cryptovaluta beurzen is Poloniex.

Sinds januari 2014 biedt deze exchange een betrouwbaar handelsplatform voor tientallen cryptocurrencies

Poloniex_logo_exchange

 

 

Account aanmaken op Poloniex

Stap 1: Klik hier om een account aan te maken op Poloniex. 

Stap 2: Klik op “Create Your Account” om een account aan te maken. 

 

Hoe krijg jij funds op Poloniex om te handelen? 

Stap 1: Nadat je een account hebt aangemaakt op Poloniex is het tijd om “funds” naar jouw account te krijgen. Klik hiervoor op rechtsboven op “Balances” en daarna op “Deposits & Withdrawals. Nu zie je alle coins die verhandelbaar zijn op Poloniex. Dit menu is jouw digitale portemonnee van alle coins. Elke coin heeft een unieke walletcode. Deze code moet je zien als jouw eigen persoonlijke rekeningnummer. 

Stap 2: Nu is het tijd om funds naar Bittrex toe te sturen. Wij nemen als voorbeeld Bitcoin ( wanneer je via bijvoorbeeld Litebit een andere coin hebt gekocht, is dit proces ook te volgen wanneer de exchange deze coin aanbied). Toets bij search BTC (Bitcoin) in. Nu zie je Bitcoin en Bitcoindark. Klik achter Bitcoin op “Deposit”. 

 

Stap 3: Nadat je op Deposit hebt geklikt verschijnt een venster. Hierin komt jouw unieke wallet address tevoorschijn. Kopieer deze, want hier moeten jouw gekochte Bitcoin naartoe. Als jij Bitcoins koopt via bijvoorbeeld Bitonic of Anycoindirect dan vragen ze om een wallet address. Voer daar dit address is. Hoe je Bitcoin moet kopen staat uitgelegd op DEZE pagina.  

 

Hoe koop jij jouw favoriete coin op Poloniex? 

Stap 1: Nadat je via bovenstaande uitleg Bitcoin hebt gekocht is het tijd om jouw potentiele coin te kopen. Hiervoor ga je naar de exchange sectie van Poloniex. Dit doe je door linksboven op “Exchange” te klikken. Je komt op het scherm van de exchange. Dit kan er ingewikkeld uitzien, maar geen zorgen, het is erg gemakkelijk om cryptocurrency te kopen. Wij kiezen ervoor om met Bitcoin de coin Ripple (XRP) te kopen. Helemaal rechts zie je een tabel met alle munten die Poloniex aanbiedt. Toets bij filter XRP in. 

Stap 2: Helemaal onderaan zie je de voltooide orders bij “Trade History”. Daarboven staan jouw eigen orders die je hebt geplaatst. Daarboven in de linker tabel de Sell orders en rechts daarvan de Buy orders. Links geeft aan wat mensen vragen voor hun Ripple coins en rechts wat mensen bieden voor een Ripple coin. De prijs is uitgedrukt in Bitcoin.  

Als je direct de munten wil kopen klik je op de bovenste order in de Sell order tabel. Bij amount het aantal Ripple wat je wil aanschaffen. Controleer jouw order en klik op “Buy”. 

Poloniex

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!