Coinbaas
exchange_cryptocurrency_coinbaas
Home » Nieuws & Artikelen – Cryptocurrency » Het handelsplatform Exmo

Het handelsplatform Exmo

Laatste dagen licht Coinbaas meerdere exchanges toe. Dit doen wij omdat er steeds meer handelsplatformen een registratie stop hebben (eind 2017).

Zo is ons oog gevallen op Exmo. Een handelsplatform gevestigd in het zonnige Barcelona. Een platform wat zich zelf promoot door de laagste fee te hebben van allemaal. En dit klopt, want zij hanteren namelijk transactiekosten van maar 0,2 / 0.1% (maker/taker). Exmo bestaat al 4 jaar en groeit met de dag in volume, zeker afgelopen weken is er duidelijk progressie.

Daarnaast zijn ze bezig met het opzetten van een eigen coin, genaamd: Exmo Coin. Dit doen zij door middel van een crowdfunding (ICO). Uit het verleden is gebleken dat een eigen coin op een platform kan zorgen voor vele nieuwe leden en veel positieve rendementen. Kijk maar naar Kucoin Shares (KCS) en de Binance coin (BNB).

Exmo Exchange – kopen met Credit Card

Het Exmo platform heeft twee opties namelijk de exchange of trade modus. Dit platform is uniek daarin, omdat je hier ook met FIAT munten kan kopen. Hiervoor is een credit card vereist.

Om een goed overzicht te houden van alle platformen kan je Coinigy proberen. Uitleg over Coinigy is HIER te vinden.

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!