Coinbaas
Cryptofolio-what-is-the-best-investment-btc-full-market-invest
Home » Nieuws & Artikelen – Cryptocurrency » Strategie: Full cryptomarket invest

Strategie: Full cryptomarket invest

Strategie: Full market invest

Een strategie waar de investeerder ervan uit gaat dat de gehele markt gaat stijgen (of dalen). Verschillende strategieën worden gebruikt in het handelen en investeren van digitale valuta. In een periode van bulls kan het voorkomen dat de gehele markt omhoog gaat. Daarom bestaat de mogelijkheid om je totale vermogen te spreiden over de top 100 coins.

Is het mogelijk om voor lange termijn de coins te holden en zo structureel posities te traden. Om op deze manier meer winst in aandelen van een munt te genereren? Ja dit is mogelijk, en wij van coinbaas.com lichten dit graag toe.

Peer to peer connecties maken het blockchain netwerk mogelijk, betrouwbaar en veilig.

 

Hoe gaan we dit toepassen en structureel geld verdienen door middel van positietraden Op deze wijze meer munten te genereren en ervoor zorgen dat je op lange termijn rendementen behaald?

 

 1. Stel je voor je hebt 1 Bitcoin = 1 BTC
 2. Laten we stellen dat de marktomvang 500 miljard dollar bedraagt. (mid december 2017)
 3. Neem de top 100 coins
 4. Verdeel de gehele 1 btc over de top 100.
 5. 0.01 btc x 100 coins. Steek in iedere coin exact even veel  BTC.
 6. Iedere dag stijgen bepaalde munten en worden er munten massaal gedumpt.
 7. Bij de extreme stijgers zitten hoogstwaarschijnlijk ook munten waar jij inzit.
 8. Daarom kan je vanaf nu met deze “ full market investment strategie ” ervoor zorgen dat je alle pumps optijd uit kan cashen en dat je alle dumps optijd mee kan pakken.
 9. Traden op de pumps voor de ervaren traders kan prima rendementen opleveren.
 10. Bij het ontstaan van nieuwe coins kan je er voor kiezen om sommige coins te verkopen en die nieuwe coins daarvoor in de plaats te kopen. Zo behoud je het evenwicht in je portfolio

 

 • Het mooie van deze strategie is dat je nooit een pump mist, dus altijd kan traden wanneer jij wil. Uiteindelijk is de kans zeer groot dat één van jouw munten aan het groeien is.

 

trading-Cryptocurrencies-proffessional-money-bitcoin-coinmarketcap-strategie
Het verhandelen van cryptocurrencies heeft slechts een aantal strategie toepassingen nodig om meer winstgevend te zijn als de normale groei van cryptocurrency. Wij hebben als missie jou zo goed en transparant mogelijk te informeren.

 

Deze strategie is tot nu toe de beste strategie geweest op lange termijn. De marktwaarde van cryptocurrency is dit jaar 3000% gestegen. Een vermenigvuldiging van 30x van je totale investering. 

 

Deze 3000% stond als fundament van de groei van jouw portfolio. Bij het goed traden hiervan en airdrops / forks mee te pakken zijn er wellicht hogere rendementen behaald.

 

Wij van coinbaas doen fundamenteel, technisch en speculatief onderzoek naar de opkomende ICO’s, airdrops, nieuwe munten en mogelijkheden in de markt. Deze linken we in deze  pagina en op onze officiële COINBAAS telegram channel waar jij 24/7 crypto updates op ontvangt. De markt stopt niet, dus wij stoppen ook niet.

 

Join onze groepen op Telegram voor updates, analyses en speculaties!

24/7 Marktupdates kanaal

Telegram-groep-bitcoin-cryptocurrency-miljonairs-rijk-worden

                    24/7 update channel!

Telegram-groep-bitcoin-cryptocurrency-miljonairs-rijk-worden

24/7 groepsgesprek. Geen gezeik allemaal rijk groep!

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!

PARTNER

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.