Coinbaas
Home » Nieuws & Artikelen – Cryptocurrency » GSMG tradingbot – Automatisch traden op Binance & Bittrex!

GSMG tradingbot – Automatisch traden op Binance & Bittrex!

Wij zijn niet snel enthousiast over een Tradingbot, maar de GSMG Tradingbot is in onze ogen een pareltje onder cryptocurrency bots. Een tradingbot van Nederlandse huize met een sterk team met behoorlijk wat relevante ervaring in de IT & Finance wereld.

GSMG wil graag algoritmisch traden beschikbaar maken aan iedereen en niet alleen voor de grote jongens, tegelijkertijd toch proberen de bot gebruiksvriendelijk te houden en zeer makkelijk op te zetten.

Voorbeelden van zeer geslaagde trades van deze tradingbot!
Klik Hier om direct aan de slag te gaan met de GSMG bot

Tradingbot winsten

Elke andere tradingbot die we tot nu toe hebben bekeken vereist dat je over veel specialistische kennis beschikt qua traden en technische indicatoren goed moet begrijpen. Vervolgens moet je deze kennis verder nog zien te bundelen om tot een goed werkende trade strategie te komen. Iets wat veel tijd kost met het testen en tweaken en niet iets is wat je bij een bot zou verwachten.

Dit word je bij GSMG allemaal uit handen genomen, bijna helemaal Plug’n’Play en volledig web based. Draait dus altijd, hoef je zelf verder niks voor te doen. Je kiest de markten die je wilt traden en zet de bot aan. Daarnaast hoef je vooraf alleen maar je Binance API in te vullen en cryptocurrency/vermogen op jouw Binance account te hebben. In vergelijking met vele andere bots, vrij simpel.

Daarnaast is de bot gratis om uit te proberen en tijdens gebruik eigenlijk ook. Er zijn geen kosten vooraf en je betaalt alleen commissie over je gemaakte winst per volbracht trade pair (buy & bijbehorende sell order). De eigenaren van de bot zijn hierdoor dus ook gemotiveerd om de bot zo goed mogelijk te laten traden, anders verdienen zij er zelf natuurlijk ook niks aan, omdat alles op commissie basis is.

Normaliter krijg je bij aanmelding op het GSMG platform 0,15 ETH aan “fuel” (tegoed waar je  de bot van betaalt), maar via onze link krijg JIJ 0.2 ETH “fuel”, dus 0,05 ETH als bonus!

Pas als deze “fuel” is verbruikt zul je de eerste betaling moeten gaan verrichten. Tot die tijd kost het gebruik van de bot je niks 🙂

Aan de slag met de crypto tradingbot!

Om te beginnen heb je een NIEUW account nodig op Binance (of Bittrex) en bij de GSMG bot.

Maak een account aan via bovenstaande link(s) en krijg GRATIS “fuel” voor de bot!

Stap 1:

Maak een account aan via deze link om extra “fuel” te krijgen en bevestig de registratie e-mail die jij ontvangt in je mailbox.

Stap 2:

Maak vervolgens een ’trading account’ hier aan! (Binance)

Ga naar je account settings in Binance en zorg dat je het verificatie proces juist doorloopt. 2-FA is een must! Sla de back-up key(s) goed op.

Stap 3:

Ga naar Settings en klik op “API-keys”, maak een nieuwe API aan. Zorg dat je alleen “Read info” en “Trade-Limit” aanzet. Wanneer je deze aanmaakt krijg je twee API codes. Beide heb je nodig om de GSMG bot te koppelen aan jou Binance account!

Stap 4:

Log nu in op jou GSMG account. Ga via Menu naar Settings en vul hier jou twee API codes in. Klik hierna op “Update API settings”.

Stap 5:

Nu is het tijd om jouw markets te selecteren. Bij “Available markets” kan je zien welke beschikbaar zijn. Wanneer je klikt op enable komen ze te staan bij “Active markets” Wanneer je klaar bent met de markten selecteren( stel je de gewenste allocaties in en kan je nog wat “advanced features settings” doen . Nu is het tijd om deze automatische bot te activeren. Klik op “Trade Engine” in het dashboard en make some money!

Voor een uitgebreidere step-by-step instructie, kun je deze “How-to” volgen,

https://intercom.help/gsmg/getting-started/step-by-step-how-to-guide/the-how-to-setup-your-gsmg-account-with-bittrex

Heel belangrijk artikel om ook zeker even te checken is https://intercom.help/gsmg/general/market-settings/how-many-markets-can-be-traded , hier kun je zien hoeveel markten je gelijktijdig kan traden met de hoeveelheid funds die je tot je beschikking hebt.

Verder vind je het hele GSMG Help Center hier: https://intercom.help/gsmg

De globale platform statistieken van de GSMG tradingbot: https://stats.gsmg.io

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!