Coinbaas
gunbot
Home » Nieuws & Artikelen – Cryptocurrency » Automatisch traden met Gunbot

Automatisch traden met Gunbot

Gunbot

Gunbot is een automatische tradingbot voor cryptomunten waarmee je op zeven verschillende exchanges terecht kan.

De bot is er op gericht om ook Bitcoins te verdienen als je geen tijd hebt om zelf achter je computer te zitten en zelf te handelen.

Voor wie geschikt

Gunbot is geschikt voor alle traders, van beginners tot zeer ervaren gebruikers. Voor de beginners zijn er de standaard strategieën die voorgeprogrammeerd zijn. Deze strategieën werken zonder dat hier al te veel kennis voor nodig is. Ben je wat meer ervaren, dan kun je de strategieën bijna eindeloos aanpassen aan jou wensen. Voor de ervaren handelaars is er de Tradingview.com add-on; je laat Gunbot orders uitvoeren aan de hand van scripts en indicatoren die op de Tradingview website beschikbaar zijn. Zo heeft de ervaren handelaar nagenoeg alle vormen op het gebied van technische analyse tot zijn beschikking.

Online demo

Het team van Tradingbotshop biedt alle geïnteresseerden een gratis online demo van Gunbot aan. Er kan met de Teamviewer software worden ingelogd op onze computer, tegelijkertijd wordt er via de telefoon uitleg gegeven over de software en alle mogelijkheden. Menig klant heeft zijn enthousiasme al uitgesproken over deze service!

Gunbot Ultimate editio – 0.15BTC

Met deze licentie maak je gebruik van elke functionaliteit van Gunbot. Dit houdt in dat je elke huidige en toekomstige ondersteunde exchange kunt gebruiken en bovendien alle strategieën tot je beschikking hebt. Daarnaast krijg je ook de Tradingview.com add-on en de Cryptosight add-on. De add-ons worden verder in dit artikel uitgelegd.

Gunbot Pro edition – 0.08BTC

Met deze licentie kan je 3 exchanges naar keuze gebruiken met alle strategieën en CryptoSight.

Gunbot Standard – 0.056BTC

Deze licentie is voor het gebruik van slechts één exchange maar wel met gebruik van alle strategieën. De add-on Cryptosight is inbegrepen bij deze licentie.

Gunbot Lite – 0.02BTC

De Lite licentie is voor 1 exchange en met gebruik van alleen de Emotionless strategie.

Exchanges toevoegen – 0.0025BTC

Als je aan de Basic licentie niet genoeg hebt en een PRO licentie overbodig is, dan kun je één of meerdere exchanges toevoegen aan je Basic licentie.

Je kan met Gunbot handelen op de volgende exchanges: Bittrex, Binance, Bitfinex, Kraken, Poloniex, Cex.io en Cryptopia. Een licentie gaat levenslang mee en bevat tevens alle  toekomstige updates. Er hoeven geen extra fees of gebruikskosten meer te worden betaald na de aanschaf van de licentie.

Strategieën

Dit zijn de standaard strategieën van Gunbot:

  • Gain: bij deze strategie koopt Gunbot bij een ingesteld percentage onder de EMA en verkoopt zodra een ingesteld winspercentage is bereikt.
  • Stepgain: deze strategie lijkt op gain, alleen als een koop- of verkoopniveau is bereikt, dan kijkt de trendwatcher of de prijs nog verder zakt of stijgt. Hiermee wordt ervoor gezorgd dat de order pas wordt uitgevoerd als de trend omkeert.
  • Bollinger Bands: Deze strategie koopt en verkoopt op een ingesteld percentage tussen de onderste en bovenste bollinger band.
  • PingPong: Met deze strategie stel je een vast koop- en verkoopbedrag in.
  • TSSL: Trailing stop / Stop Limit, hiermee stel je een variabele range in voor de koop- en verkooporders.
  • Emotionless: Aan deze standaard strategie kan niets worden ingesteld. Bovendien is deze strategie geschikt voor de (onervaren) handelaar die er weinig tijd aan kwijt wil zijn.
  • Ichimoku: Deze strategie is gebaseerd op de Ichimoku cloud technische analyse indicator.

Tradingview add-on – GRATIS bij een Ultimate licentie

Tradingview.com is een website die wordt gebruikt door handelaren en investeerders. Het aanbod van technische analyse tools is erg groot en met behulp van de te programmeren scripts kunnen er koop- en verkooporders worden gegenereerd die door Gunbot worden uitgevoerd. Dit geeft de ervaren handelaar diverse mogelijkheden om zijn eigen strategie te bepalen of om de strategie van anderen te volgen.

Cryptosight add-on – GRATIS bij alle licenties behalve Lite

Dit is een bot voor de populaire app Telegram. Je ontvangt alle trades die Gunbot uitvoert overzichtelijk in een chatgesprek. Daarnaast is het mogelijk om prijsalerts in te stellen, je balans en openstaande trades te bekijken en kun je handmatig trades doen vanuit de Cryptosight add-on.

VPS

Om Gunbot zo effectief mogelijk zijn werk te laten doen is het essentieel dat de bot 24 uur per dag aanstaat. Dit is mogelijk vanaf een laptop of PC thuis al kan dit zorgen voor een trager systeem. Dat is de reden dat het grootste deel van de Gunbot gebruikers kiest voor een VPS, oftewel een Virtual Private Server. Dit is niets meer dan een ‘PC in de cloud’ die je kunt benaderen via Teamviewer of een remote desktop programma. Een tweede voordeel is dat je Gunbot vanaf iedere locatie kunt bereiken met je mobiele telefoon.

Via Coinbaas krijg je gratis 10 dollar tegoed op de Digital Ocean VPS.

VPS

Installatieservice

Het Tradingbotshop team biedt al zijn klanten gratis installatieservice aan. Dit houd in dat er met gebruik van de Teamviewer software wordt ingelogd op de computer of VPS van de klant om de software te installeren en configureren. Hiervoor zijn geen inloggegevens van het account van de exchange van de klant nodig. Tijdens de installatie staan wij klanten ook telefonisch te woord zodat vragen direct kunnen worden gesteld en alles helder kan worden uitgelegd. Afhankelijk van de gekozen licentie en de te beantwoorden vragen van de klant duurt dit tussen de 30-60 minuten. De Gunbot software is te gebruiken op Windows, Mac OS en Linux.

Rendement

Uit de te behalen rendamenten van Gunbot valt geen eenduidige conclusie te trekken, dit is namelijk afhankelijk van vele factoren. Om te beginnen is de hoeveelheid BTC die je gebruikt per trade van belang. Daarnaast spelen onder andere de gekozen strategie en de conditie van de markt een rol.

Conclusie

Gunbot is een krachtig stukje software dat dagelijks door ruim vijfduizend mensen wordt gebruikt. De ontwikkeling staat nooit stil, binnenkort komt versie 9 op de markt. De bot is erg gebruiksvriendelijk voor zowel de beginnende als de doorgewinterde handelaar vanwege zijn vele mogelijkheden. Het team van Tradingbotshop heeft klantenservice als hoogste prioriteit en daarnaast is individuele aandacht onze kracht: iedere klant krijgt net zoveel assistentie als hij of zij wenst. Zij hebben een telefonische helpdesk die zowel overdag als ’s avonds te bereiken is, zeven dagen per week. Het telefoonnummer van de helpdesk is: 020-3697637.

In aanvulling op deze service hebben ze ook een Gunbot groepchat waarin Nederlandse Gunbot gebruikers zitten en waar men tips & tricks kan uitwisselen. Deze chat is tevens toegankelijk voor Gunbot gebruikers die geen klant van hun zijn. De link naar de chat is: https://t.me/GunBotNL 

Klik HIER om direct Gunbot aan te schaffen!

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!