Coinbaas
sxdt-spectre-dalp
Home » Nieuws & Artikelen – Cryptocurrency » Hatchworks (HATCH), DALP, SXDT, Spectre.ai, Betverse.io, GG Play, Phantasm.io & SpecEx – Wat moet ik weten?

Hatchworks (HATCH), DALP, SXDT, Spectre.ai, Betverse.io, GG Play, Phantasm.io & SpecEx – Wat moet ik weten?

🏦 Hatchworks (HATCH)

Hatchworks is het overkoepelende bedrijf over het gehele DALP project (zie verdere beschrijving onderstaand).

Hatchworks is als het waren een hedgefund/beleggingsinstelling met een in-house incubator. Het bedrijf voert grondig onderzoek uit, investeert in en bewaakt de beleggingen van de portefeuille (de DALP) via een Investment Committee (IC) en Operations Committee (OC).

Hatchworks heeft in 1.5 jaar 70+ investeringen gedaan met de DALP. Waarvan er momenteel één echt actief is (Spectre.ai) en 4 actieve die ieder moment gereleased zullen worden/worden “geactiveerd”.

Meer info over Hatchworks: https://www.hatchworksvc.com/

(er komt een IEO aan voor HATCH de utility token van Hatchworks…)

💰 DALP

De acroniem DALP staat voor “Decentralized Autonomous LiquidityPool”. Als het waren is het een grote zak met geld “in de cloud” die zelfstandig en autonoom opereert. Het doel van deze online zak met geld (de DALP) is dat hieraan diverse platformen (Spectre.ai, Betverse, GG Play, Phantasm.io, SpecEx) gehangen kunnen worden.

Dit ziet de DALP als actieve investeringen. Ook doet de DALP aan andere investeringen in de vorm van “passieve investeringen”. Zo maakt (het managementteam van/Hatchworks) de DALP ook beslissingen om deel te nemen in andere investeringen waaraan het team van de DALP (Hatchworks) niet actief zelf meewerken. Zo maakt de DALP investeringen in bijvoorbeeld: aandelen, crypto, grondstoffen/metalen en diverse andere beleggingsproducten.

Het doel van de DALP is om zo groot mogelijk te worden en vele actieve en passieve investeringen uit te hebben zodat SXDT houders passief inkomen kunnen ontvangen. De DALP heeft momenteel ruim 70 investeringen gedaan afgelopen 1.5 jaar. Zowel de grote van de DALP (de totale waarde) is gegroeid alsmede hebben de dividend token houders van de DALP (SXDT bezitters) dividend ontvangen.

Het uitbetaalde dividend tot op heden is ongeveer $750.000 aan SXDT houders. Dit komt uit zowel de enige actieve investering (Spectre.ai) alsmede de passieve investeringen van de afgelopen 1.5 jaar van de DALP (zie: https://hatch-net.com/companies/).

Momenteel zijn er nog 5 actieve investeringen/projecten waarmee het team van de DALP (Hatchworks) zich bezig houdt:

 1. Spectre.ai
  Naast het dividend uit Spectre (een deel van de $750.000 totale dividend) heeft het platform $1.6 miljoen uitbetaalt aan gebruikers c.q. winnende traders op het platform. Platform krijgt binnenkort 100% fiat integratie zodat er met nagenoeg alles betaalt kan worden (momenteel werkt het veelal met creditcards en alleen crypto). Spectre.ai zal ook spoedig een iOS + Android app krijgen en een eigen API zodat andere binaire optie platformen de DALP kunnen gaan gebruiken. Spectre.ai zal ook eigen Forex/CFD/Vix en andere beleggingsproducten integreren rondom 2020.
 2. Betverse.io
  Dit is een aankomend Skill based gaming/gok platform, gok tegen de computer binnen mini games of tegen vrienden met zowel fiat als crypto, over een weddenschap zal een kleine fee worden betaalt die in de DALP terecht zal komen of zal worden uitbetaalt aan SXDT houders, momenteel is Betverse nog in beta-fase, geplande release Aug-Okt, dus nog geen dividend voor SXDT. Betverse krijgt direct met de release een eigen API en iOS/Android app zal spoedig erna volgen.
 3. GG Play
  Ook een aankomend Skill based gok platform/addon, ditmaal voor Counter Strike Go, GG Play zal vlak na de uitkomst van Betverse worden gereleased op Betverse zelf en krijgt ook een standalone app, GG Play heeft als partner Overwolf. Overwolf heeft >1,5miljoen actieve gebruikers (Monthly active users/MAU), bij elke gok zal er een fee worden betaalt en uiteindelijk terecht komen in de DALP, het platform is nog niet uit. Er is dus nog geen dividend voor SXDT houders.
 4. Phantasm.io
  Sport & E-sport fiat/crypto gokplatform op Betverse, dit platform wordt door een externe investeerder ontwikkeld en er is momenteel een MVP uit. Ook hier zal over elke weddenschap een fee in de DALP komen/naar SXDT houders gaan.
 5. SpecEx
  Dit wordt de eigen security token exchange van het geheel, hierop zullen de eigen tokens (SXDT/HATCH/SXUT) worden verhandelt, de exchange is nog niet online maar heeft al 2 verschillende licenties en dus alle papieren in huis om digitale securities te gaan verhandelen! KYC zal verplicht zijn. De fee’s komen in de DALP te zitten c.q. de SXDT houders zullen ook dividend ontvangen over de betaalde fee’s op dit platform.
sxdt-spectre-dalp

🤑 SXDT

SXDT is dus zoals je wellicht al begrepen had de dividend token van de gehele DALP. Indien je deze token bezit krijg je iedere zondag in het eind van de middag dividend betaalt in Ethereum. In de toekomst zal je kunnen kiezen tussen andere valuta’s (Bitcoin, Euro, Dollar etc.). Momenteel rendeert de token bij huidige koers zo een 2.5 a 4% per jaar. Niks om over naar huis te schrijven dus. Hierbij moet wel gezegd worden dat de groei oftewel het opwaarts potentieel nog niet is begonnen voor het geheel.

✅ Sterke punten/Strengths;

 • Spectre.ai rendeert al.
 • De teams van Hatchwork & Spectre.ai zijn subliem (10/10).
 • Aankomende platformen die dividend kunnen gaan genereren.
 • Platformen hebben alle USP’s en/of vullen een gat in de markt op.
 • Weinig tot geen soort gelijke projecten zoals de DALP.
 • Het heeft nog nauwelijks aandacht gehad.
 • Marketing zal starten bij release van de overige platforms.
 • Spectre.ai heeft van een van de grootste concurrenten de top-affiliate & business developer weten te contracteren.

❌ Zwakke punten/Weaknesses;

 • De individuele projecten op de DALP hebben concurrenten.
 • SXDT is een security.
 • Weinig volume voor SXDT.
 • Momenteel alleen verhandelbaar op Etherdelta/Forkdelta.
 • Platformen vervullen geen problemen.
 • Alle platformen zijn nog niet “post breakeven”/ maken nog geen winst (dividend wordt wel al uitbetaalt).

BINANCE EXCHANGE

binance_exchange_goed

Nieuwsbrief