Coinbaas
Home » HitBTC

HitBTC

Account aanmaken op HitBTC 

Klik hier om een account aan te maken op HitBTC.

Hoe krijg jij funds/valuta op HitBTC om te handelen? 

Stap 1: Nadat je een account hebt aangemaakt op HitBTC is het tijd om “funds” naar jouw account te sturen. Klik hiervoor rechtsboven op “Deposit”. Nu zie je alle coins die verhandelbaar zijn op HitBTC. Dit menu is jouw digitale portemonnee van alle coins. Elke coin heeft een unieke wallet code, deze kun je zien als jouw eigen persoonlijke rekeningnummer. Hitbtc

 

Stap 2: Nu is het tijd om funds naar HitBTC toe te sturen. Wij nemen als voorbeeld Bitcoin, maar het is ook mogelijk om exact hetzelfde proces te volgen met een andere coin wanneer de exchange deze aanbied. Zoek Bitcoin (BTC) tussen de munten en klik ervoor op het plusje (+). 

Hitbtc

 

Stap 3: Nadat je op het plusje hebt geklikt verschijnt een venster. Hierin komt jouw unieke wallet address tevoorschijn. Kopieer deze, want hier moeten jouw gekochte Bitcoin naartoe. Als jij Bitcoins koopt via bijvoorbeeld Bitonicof Anycoindirect dan vragen ze om een wallet address. Voer daar dit address is. Hoe je Bitcoin moet kopen staat uitgelegd op deze pagina 

Hoe koop jij jouw favoriete coin op HitBTC? 

Stap 1: Nadat je via bovenstaande uitleg Bitcoin hebt gekocht is het tijd om jouw potentiële coin te kopen. Hiervoor ga je naar de exchange sectie van HitBTC. Dit doe je door op “markets” te klikken. Op de pagina die volgt, kies je de coin die je graag wilt kopen . 

Hitbtc

 

Stap 2: Nadat je de coin geselecteerd heb, kom je op het scherm van de exchange. Dit kan er ingewikkeld uitzien, maar geen zorgen, het is erg gemakkelijk om cryptocurrency te kopen. Helemaal links onderaan zie jij de voltooide orders bij “Time & sells”. Daarboven in het midden zie jij jouw eigen orders die je hebt geplaatst. Rechts onder in de tabel staan de Buy orders (BIDS) en Sell orders (Asks). Hier komen alle prijzen langs die op dat moment door mensen gevraagd of geboden worden. 

Hitbtc

Als je direct de munten wil kopen klik je op “Best ask” en daarna  bij “Amount” het aantal coins dat je wil aanschaffen. Controleer jouw order en klik op “Buy ”. 

MUST HAVE EXCHANGE

Top exchange met veel aanbod en goed volume

10% EXTRA CRYPTO (VANAF 100$)

coinbase_coins_kopen

Digital Ocean $10 GRATIS aan VPS!

digitalocean-vps-masternode

KOPEN MET iDEAL

cryptotech-investments-partner

BESTE ALTCOIN EXCHANGE

binance_exchange_goed

Vertalen/Translate

MUST HAVE EXCHANGE

UPCOMING COIN/TOKEN EXCHANGE

Kucoin_logo_exchange_airdrops

KOPEN MET iDEAL

HIGHEST VOLUME EXCHANGE

Binance_cryptocurrency_exchange_foto_coinbaas