Coinbaas
Home » ICO’s » Wat is een ICO?

Wat is een ICO?

“ICO” staat voor Initial Coin Offering.

Een veelgebruikte term voor ‘crowdfunding’ projecten. Nieuwe ondernemingen gebruiken cryptocurrency en Blockchain voor het financieren van hun projecten. Ze laten het publiek door middel van Euro/Dollar (FIAT), Bitcoins of Ethereum investeren in hun project. Tevens is het ook mogelijk bij veel nieuwere ICO’s om met andere cryptovaluta te betalen tijdens het koop moment van de ICO.

In ruil voor je investering krijg je een nieuwe Token oftewel coin/cryptocurrency. Je kan het vergelijken met het kopen van aandelen in een bedrijf.  

Deze nieuwe cryptocurrency worden in de meeste gevallen gemaakt door middel van een ‘smartcontract’ op een Blockchain. Het meest toegankelijke platform hiervoor is Ethereum. Sinds de komst van het Ethereum platform in 2015 is het aantal cryptocurrency enorm gestegen. In ongeveer 2 jaar is het aantal ruim verdubbeld en uitgegroeid boven de 1300 verschillende cryptoparen.

 

 

 

 

JOIN ONZE COMMUNITY!

Voeg Coinbaas toe aan al je Social Media kanalen. Zo blijf je altijd up-to-date!

Nieuwsbrief


BESTE ALTCOIN EXCHANGE

binance_exchange_goed

RSS Blockchain Stories

  • Universa Blockchain AMA with Borodich write-up 17 oktober 2018
    The Universa community has been waiting a long time for this moment: the AMA with the CEO of Universa Blockchain, Alexander Borodich. In this article, you can read all the answers which have been explained in the video, which is published on Facebook. Be prepared, it’s a big wall of text. But it’s worth it! […]

REGISTREER VOOR 10$/9€ AAN GRATIS CRYPTO!

coinbase_coins_kopen

DE BESTE TRADINGBOT!

Nieuwsbrief