Coinbaas
coinmerce
Home » Nieuws & Artikelen – Cryptocurrency » Interview: Kennismaking met de eigenaar van Coinmerce!

Interview: Kennismaking met de eigenaar van Coinmerce!

Coinmerce kennen we natuurlijk allemaal. Dat zijn die gasten die onze community een gratis Ledger Nano S hebben gegeven om te verloten. Maar wie zit er eigenlijk achter de broker Coinmerce? Voor dat antwoord hebben wij de eigenaar geïnterviewd.

Stel jullie zelf eens voor, waar bestaat het team Coinmerce uit?
Coinmerce is opgestart door 2 broers beide crypto enthousiastelingen; Nick & Luc Smits van Oyen.
Nick, heeft zijn opleidingen ‘’Internationale Handel’’ genoten aan de Europort Business School in Amsterdam. Daarna heeft hij 3,5 jaar werk ervaring opgedaan in het bedenken (concepten) en produceren van promotionele goederen voor klanten als Procter & Gamble. Vervolgens heeft hij 2 jaar bij een online retailer gewerkt als Online Category Manager.
Luc, studeert (4e jaar) Business Administration aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij heeft stagegelopen bij een vermogensbeheerder uit Bussum en een gespecialiseerde blockchain cursus gevolgd via Xurux.

Wanneer ben je in aanraking gekomen met Bitcoin?
Oktober 2016 vertelde Luc mij over de blockchain technologie en Ethereum, vrijwel direct heb ik toen het boek ‘’Blockchain de technologie die wereld radicaal verandert’’ gelezen.

Wat betekent Bitcoin momenteel voor jou?
Bitcoin niet iets speciaals, alleen dat het de eerste toepassing was op de blockchain.

Waar is het idee vandaan gekomen om Coinmerce op te richten?
Toen wij op het idee kwamen was het vrij lastig om snel/eenvoudig in- & uit te stappen. Daarnaast zijn de huidige platformen veelal erg geavanceerd ingericht, een extra drempel voor de massa.

Wij zijn ervan overtuigd dat we met Coinmerce een platform hebben neergezet dat te begrijpen is voor iedereen. #cryptocurrencyvooriedereen

Hoe zijn jullie op de naam Coinmerce gekomen?
Een combinatie van Coin en Commerce. De perfecte combinatie, exact wat wij doen; Coins & Handel.

Hebben jullie nog moeilijkheden op het gebied van regelgeving in Nederland?
Het grootste probleem is dat er geen regelgeving is en partijen zoals banken niet willen samenwerken. Daarnaast hebben we meerdere malen contact gezocht met de AFM en DNB, echter ontvingen wij elke keer de reactie buiten hun toezicht te vallen.

Hoe zie je de toekomst in voor Bitcoin? Kan Bitcoin concurreren met banken binnen Europa?
Bitcoin zelf niet i.v.m. de schaalbaarheid en hoge transactiekosten. De blockchain technologie gaat zeker voor veel ophef zorgen, niet alleen in de bankensector.

Wat zijn jullie toekomstplannen?
Op korte termijn zullen we veel functionele optimalisaties doorvoeren op ons platform, zowel de app als website. Qua marketing beginnen we half oktober weer een grote campagne op veel grote treinstations. Tot slot, we zijn druk bezig om voor het eind van het jaar ons aanbod flink te vergroten.

Welke tip kan je meegeven aan Bitcoin beginners?
Vrij standaard tip, maar je kan het niet vaak genoeg zeggen; investeer alleen geld wat je kunt verliezen en niet nodig hebt. Nog een mooie quote van Warren Buffet; Buy when there’s blood in the streets

Benieuwd naar Coinmerce? Bekijk dan onze pagina:

https://coinbaas.com/bit-coins-kopen-ideal/coinmerce-io/

Of ga direct naar hun site! Coinmerce

 

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!