Coinbaas
Home » Nieuws & Artikelen – Cryptocurrency » INXT, the black pearl

INXT, the black pearl

Cloud Storage Blockchain

INXT, deze coin is zeker niet onopgemerkt gebleven. Een mega stijging van ruim 1200% sinds november 2017 heeft de aandacht van Coinbaas getrokken. Zelf claimen ze het internet voor de nieuwe generatie te hebben. Maar wat houd dat in?

In de huidige constructie bestaat het internet uit websites, bestanden en apps, hosted op centrale servers. Deze servers zijn in bezit van grote bedrijven of overheids instanties. Internxt is een peer-to-peer cloud netwerk dat zich ontwikkeld in een nieuw internet draaiend op een blockchain.

X Core

Het hart van Internxt is X Core en komt tot leven door hosts. Hosts doneren de ongebruikte kracht van hun computer en creëren een wereldwijd netwerk van opslag- en computerservers. Dit elimineert de behoefte naar een centrale macht omdat elke host net zo belangrijk is als een ander.
Door het hosten van ongebruikte resources op het netwerk, wordt je in INXT uitbetaald. Het is niet nodig thuis te zijn om dit te doen. Alleen de computer laten draaien op de achtergrond, zal u passief INXT laten verdienen.

X Cloud

De eerste service  aangeboden door Internxt is X cloud. X cloud is een gedecentraliseerde cloud opslag vergelijkbaar met Dropbox of Google drive. Het verschil is echter dat INXT uw bestanden verspreid opslaat (gedecentraliseerd). Elke host in het netwerk beheert een deel van de complete data in de cloud. Tegenwoordig is privacy en beveiliging een major issue wereldwijd. Beroemde mensen worden gehackt en persoonlijke bestanden verspreiden zich razendsnel over het internet. Gedecentraliseerde cloud opslag is hier de oplossing voor. Op deze manier heeft de eigenaar van de bestanden de complete regie over het delen en bepaald zelf wanneer zijn of haar bestanden openbaar gemaakt worden.

Het Team

Een erg sterk punt aan INXT is het team. Het bestaat uit 6 tech freaks waarbij vooral de CEO uitblinkt. Het complete team is te checken op internxt.io

Fran Villalba Segarra

Founder / CEO

Fran is verliefd op nieuwe-tech en ondernemerschap. Hij staat op The Next Web T500, waarin de 500 meest getalenteerde personen in de digitale scene staan. Ook is hij genomineerd voor Forbes 30 onder 30 Europa 2018.

Roadmap

December 2018: Rebranding & Interfaces

Februari  2018: X Cloud Alpha

April 2018: X Cloud 0.8

Mei 2018: X Cloud 0.9

Juni 2018: X Cloud 1.0

 

https://www.youtube.com/watch?v=0jn6cPwDd4M

 

 

 

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!

PARTNER

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.