Coinbaas
Home » BITCOIN MEESTER

BITCOIN MEESTER

Je hebt de reclame van Bitcoin Meester  vast wel eens gehoord op de radio. Een van de weinige brokers die reclame maakt op de mainstream media.  Bitcoin Meester is een platform waarop je diverse cryptovaluta kan kopen en verkopen. Dit kan gemakkelijk met IDEAL. Bitcoin Meester hanteert een minimum van 10 euro voor elke munt. Bij het kopen en verkopen hanteert Bitcoin Meester een marge van standaard 2% Met korting loopt die terug naar 0.25%. Munten direct omwisselen naar een andere munt zit een marge op van 0.5%. Ook dit percentage valt korting op te halen.

crypto

 

Aanmelden op Bitcoin Meester

Stap 1: Klik hier om een account aan te maken op Bitcoin Meester.

Stap 2: Klik op “Open een account”.

Stap 3: Voer jouw persoonlijke gegevens in gevolgd door “account aanmaken”.  Binnen enkele seconde krijg je een activatiemail in de door jou ingevulde e-mail.

 

Het verificatie proces

Als je bij Bitcoin Meester een account aanmaakt kan je wekelijks zonder verificatie 100 euro per week aan cryptocurrency aanschaffen. Wil je dit verhogen dan moet je jouw rekening verifiëren. Hierdoor krijg je een limiet van 1500 per week. Zo tevreden met Bitcoin Meester, en wil je een nog hoger limiet. Dan is een identiteitsverificatie vereist.

 

Coins kopen en versturen naar een exchange.

Stap 1: Ga naar de site van Bitcoin Meester en log in met jouw persoonlijke gegevens.

Stap 2: Het is bij Bitcoin Meester noodzakelijk om eerste krediet op het account te zetten. Klik hiervoor op de homepagina op Euro’s storten. Voer jouw gewenste bedrag in en betaal met IDEAL. Binnen enkele seconden verschijnt jouw krediet op het account.

Bitcoinmeester

 

Stap 3: Wanneer jij tegoed op jouw account hebt gezet kan je via “munten kopen” de cryptocurrency kiezen die je wil aanschaffen. Bitcoin Meester biedt een groot assortiment van coins aan. Hou er wel rekening mee dat het goedkoper is om groot aan te schaffen in plaats van een paar keer klein in verband met de transactie kosten.

Stap 4: De Bitcoin moet je sturen naar een wallet address van de exchange. Hoe je aan dit Bitcoinadres komt is HIER te vinden. Kopieer jouw Bitcoin walletaddress en plak deze bij Bitcoin Meester waar ze vragen om Bitcoin adres. Je kan er ook voor kiezen om de coins op Bitcoin Meester te laten staan.

De Stop Loss en Buy Order functie

Vanaf nu hebben zij de stop loss limit order en de buy order functies volledig geïmplementeerd op de website.

Kom je er toch niet uit?

Neem dan even contact met Bitcoin Meester op.

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!