Coinbaas
Home » Nieuws & Artikelen – Cryptocurrency » Kucoin, de vervanger van Binance.

Kucoin, de vervanger van Binance.

 

Kucoin is een zeer goed alternatief voor Binance & Bittrex. Veel exchanges hebben een registratiestop. Zoek je een andere exchange?

Kucoin is nog een jonkie in de wereld van de handelsites. Deze Aziatische exchange is zeer geschikt voor Nederlanders vanwege de keuze om de taal op NL te zetten. Net zoals Binance heeft Kucoin zijn eigen token, genaamd KCS. Dit geeft twee grote voordelen. Enerzijds krijg je een dagelijkse winst uitkering welke gekoppeld is aan het totale trading volume en het geeft trading voordelen doordat de transactie kosten lager zijn. De exchange bestaat sinds 15 september 2017 en staat al in de top 20 van de wereld. Naar verwachting zal deze exchange een van de grotere worden. Het volume neemt iedere week toe. Wat zeer positief is voor traders en investeerders. Naar verwachting zal de exchange Binance achterna gaan.

Het platform maakt gebruik van KCS dat een beetje lijkt op de manier zoals Binance dat doet met BNB. Met als groot verschil dat je korting op handelsvergoedingen krijgt wanneer je KuCoin-aandelen (KCS) bezit en je raakt ze dan ook niet kwijt. Zoals bij BNB het geval is. Over het geheel genomen streven ze naar een meer gebruiksvriendelijke exchange. Vergeleken met traditionele exchanges is Kucoin erg gebruiksvriendelijk! Het platform keert daarnaast ook 90% van de handelsvergoedingen uit aan houders van KCS en via andere elementen & acties binnen de website. Ook bieden ze 24/7 klantenservice aan.

Kucoin heeft vaak unieke coins die nog niet op andere handelsites te koop zijn. Hierdoor kan je vaak de coins nog goedkoop inslaan.

Registreren is binnen een handomdraai gedaan. Je hoeft enkel een e-mailadres en een wachtwoord in te stellen. Vervolgens krijg je een e-mail, waarna je op een link moet drukken om het geheel te bevestigen. Nadat er op de activatie-link is gedrukt, wordt je doorverwezen naar de website. Zet altijd 2-fa aan!

 

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!

PARTNER

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.