Coinbaas
StakingLab_masternode_stakingpools
Home » Nieuws & Artikelen – Cryptocurrency » Masternodes & Staking Pools voor iedereen!

Masternodes & Staking Pools voor iedereen!

In cryptocurrency is het mogelijk om met staking en masternodes en nog enkele manieren passief geld te verdienen. Dit is niet altijd even toegankelijk voor iedereen.

Bijvoorbeeld het ‘staken’ van ‘Proof of Stake’ (POS) coins. Hierbij is het bijna altijd noodzakelijk om de wallet waarin de coins staan, online te houden. Voor de meeste mensen is het een lastige klus om altijd (24/7) een computer online te houden. Laat staan de bijkomende energiekosten.

Ook is het mogelijk om een masternode te beheren voor diverse cryptocurrency om een passief inkomen te genereren. Hierbij zal je een eigen computer of VPS moeten opzetten met de nodige kosten. Ook heb je een minimale vereiste aan coins nodig voor het opzetten van de meeste masternodes.

Bij StakingLab zit dit anders. Zij maken passief cryptocurrency verdienen voor iedereen toegankelijk! Bij deze service zijn:

  • Geen minimum vereiste aan crypto coins nodig voor staking/staken.
  • Geen minimum vereiste aan crypto coins nodig voor het hebben van een masternode.
  • Geen technische kennis nodig.
  • Geen eigen hardware nodig.
  • Geen kosten (GRATIS).
  • “Set and Forget”. Het platform regelt alles nadat je het gemakkelijk hebt opgezet.

StakingLab

StakingLab is een platform gericht op het uitzetten en draaiend houden van masternodes en zogenaamde staking pools. Deze vormen van passief cryptocurrency verdienen willen zij door middel van een website voor iedereen toegankelijk maken. Na het aanmaken van een account is het heel erg simpel om mee te doen met een masternode of staking pool. Je kan zelfs met de kleinste hoeveelheden meedoen met passief geld verdienen in cryptocurrency!

Wat kan je nou precies met StakingLab?

Lees het gehele artikel en ontdek daarna zelf de voordelen! 

 

Masternode pools

Met een masternode pool kan je zelf bepalen hoeveel je wilt bijdragen in een masternode. Je bepaalt de inleg namelijk. Deze inleg vormt een percentage (%) van het totaal in de masternode. Vervolgens krijg je hetzelfde percentage (minus de fee) van de verdiensten uit de masternode. De verdiensten worden eens per week berekend en uitbetaalt. Het opzetten en beheren van de masternode doet StakingLab. Zelf houden ze 5% van de opbrengst (de fee). Profiteren van een masternode zonder technische kennis. StakingLab maakt het mogelijk. Dit doen zij geheel gratis (op de 5% fee na).

Na registratie zal je voor communicatie doeleinden je Discord Username moeten opgeven. In het Discord kanaal zal je vervolgens moeten aangeven dat je account geactiveerd moet worden. Vervolgens kan je een ‘request’ indienen om bij een bepaalde pool te mogen. Hierna kan je crypto overmaken naar de wallet(s) van StakingLab en kan je beginnen.

Het is noodzakelijk om de juiste crypto te hebben die in de node moet. Koop deze coin(s) op een exchange en stuur deze vervolgens naar de wallet(s) van StakingLab wanneer je ‘request’ is geaccepteerd! Verdere instructies staan op de site vermeld in de vorm van een ‘User Manual’.

Deelnemen aan een masternode pool die vol zit heeft geen zin (FULL) . Ga daarom opzoek naar een pool die nog inleg nodig heeft (COLLECTING).

StakingLab ondersteund meer dan 36 verschillende cryptocurrency. Onder andere worden de volgende crypto coins ondersteund:

Alqo
BITG
Motile
masternode
Force
masternode
Solar

 

 

 

 

Staking pools

Door coins in een van de vele staking pools te stoppen krijg je een aandeel terug van de verdiensten (het staking proces). Deze inleg vormt een percentage (%) van de totale stake. Vervolgens krijg je hetzelfde percentage (minus de fee) van de verdiensten. StakingLab heeft vele POS coins waarbij je kan bijdragen in een staking pool.

Een staking pool kan niet zoals bij een masternode vol zitten. Sommige pools zijn zelfs meer efficiënt wanneer er meer coins inzitten. Het loont dus om samen te staken via dit platform! Per pool is het mogelijk om de statistieken en vereisten te bekijken. Sommige pools hanteren minimale en maximale stortingen. Echter is er voor iedereen wel een Staking pool te vinden.

Staking Pool HOLD
Diverse grotere en minder grote staking pools zijn succesvol actief momenteel.

Meedoen met een staking pool is erg eenvoudig. Door op “Start Investing” te klikken en de coins naar het juiste addres te sturen is het mogelijk om bij te dragen in de pool. De inkomsten uit de staking pool worden in je eigen account op de site bijgehouden. Vervolgens is het mogelijk om de inkomsten uit je stake op-te-nemen (withdrawal).

 

Beginnen met passief crypto verdienen d.m.v. staking pools en/of een masternode

Het platform is zeer geschikt om passief te verdienen met de ondersteunde cryptocurrency. Bezit je een ondersteunde PoS cryptocurrency? Of ben je geïnteresseerd in passief inkomsten genereren door middel van staking en/of een masternode. Maar heb je de kennis of de tijd niet om dit te realiseren?

Dan is het zeker een aanrader om de website van StakingLab eens te bezoeken en een account aan te maken. De uitleg en ondersteuning op de site en bijbehorende kanalen zijn van zeer goed niveau.

Voor vragen kan je altijd terecht in het Discord kanaal van StakingLab.

DISCLAIMER

StakingLab doet zelf grondig onderzoek naar de toekomst verwachting van een coin voordat deze wordt toegevoegd in het platform. Echter blijven de risico’s staan die gelden in cryptocurrency. Het platform zit erg goed in elkaar en de beveiliging / security van je vermogen lijkt in orde. Echter beheer je geen eigen Private Key(s). Wij raden aan om 2-FA te activeren op je account. Doe altijd zelf onderzoek (DYOR) voordat je ergens in investeert! Risico op verlies van coins aanwezig i.v.m. het niet hebben van de Private Key(s). Wij raden niet aan om (middel) grote hoeveelheden cryptocurrency hier te bewaren.

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!

NIEUWSBRIEF


SELECT LANGUAGE

BINANCE EXCHANGE

binance_exchange_goed

Nieuwsbrief