Coinbaas
exchange_cryptocurrency_coinbaas
Home » Nieuws & Artikelen – Cryptocurrency » Mercatox – Europees handelsplatform

Mercatox – Europees handelsplatform

Helaas zien wij eind 2017 steeds vaker registratie stops bij exchange sites, zoals Binance, Bittrex en nu ook Cryptopia. Dus moeten wij Coinbazen zoeken naar goede alternatieven voor de nieuwkomers om op te traden. Zo kwamen wij uit bij de exchange Mercatox. Een nieuw handelsplatform gevestigd in Londen.

And the ‘registration stop’ story goes on!

Een voordeel van Mercatox is dat ze veel coins hebben die je (nog) niet op andere exchanges kunt kopen of verhandelen. Wanneer coins worden toegevoegd op grote exchanges zoals Binance, Bitfinex of Poloniex gaat de waarde vaak rap omhoog. Het loont dus zeker om te investeren in coins op deze nieuwe exchange!

Als ze van Mercatox op andere exchanges komen, kun je profiteren van de koers die vaak omhoog gaat (garanties zijn er niet). Andere voordelen:

  • De site is erg vlot en overzichtelijk.
  • Trades zijn makkelijk te maken op het platform.
  • Bijna dagelijks worden er nieuwe coins & tokens toegevoegd.

In de app store is er ook een Mercatox applicatie beschikbaar.

Hiermee kan je ook overzichtelijk op je mobiel traden. Coinbaas zelf heeft hier geen ervaring mee en raad dit zeker voor ‘Day-trades’ af! Daarnaast hebben ze in vergelijking met bijvoorbeeld Bittrex een aantrekkelijke fee om te traden. Namelijk 0,25% / 0,125% (maker/taker).

JOIN ONZE COMMUNITY!

Voeg Coinbaas toe aan al je Social Media kanalen. Zo blijf je altijd up-to-date!

GOEDKOOP CRYPTO KOPEN MET iDEAL

Nieuwsbrief


BESTE ALTCOIN EXCHANGE

binance_exchange_goed

RSS Blockchain Stories

  • Zuid-Korea legt 1 miljard won klaar voor blockchaintechnologie 16 augustus 2018
    Zuid-Korea is een land dat al bijzonder lang op het allerhoogste niveau meedoet op het gebied van technologie. Uiteraard willen zij dat ook op het gebied van blockchains en cryptovaluta bewerkstelligen. Het Aziatische land stelt 1 miljard won (~780 miljoen euro) beschikbaar om te investeren in onder andere blockchaintechnologie, AI en de ‘deeleconomie’. Dat budget is […]

REGISTREER VOOR 10$/9€ AAN GRATIS CRYPTO!

coinbase_coins_kopen

DE BESTE TRADINGBOT!

Nieuwsbrief


GOEDKOOP CRYPTO KOPEN MET iDEAL