Coinbaas
Home » OK EXCHANGE

OK EXCHANGE

OKEx is een exchange en heeft een Chinese oorsprong. Het is een tak van OKCoin en de uitwisseling is gericht op professionelere cryptohandelaren. OKEx biedt een breed scala aan cryptocurrency-paren, wat een grotere kans biedt aan handelaren, die ook rechtstreeks kunnen handelen van en naar FIAT-valuta.

Opgericht in 2011, is het langzaam maar zeker uitgegroeid tot de op een na grootste cryptocurrency-beurs ter wereld, in termen van volume. OKEx is onlangs overgestapt naar het cryptocurrency-vriendelijke eiland Malta. Het hoofdteam bevindt zich echter nog steeds in Hong Kong.

“Onze oprichters zijn een groep technologiespecialisten uit alle hoeken van de wereld.”, Zoals gerapporteerd door Andy Cheung, Head of Operations bij OKEx, “In 2011 kwamen ze een nieuw concept tegen met de naam ‘Bitcoin’. echt verbaasd over het idee van decentralisatie. Door eindeloos lezen en onderzoek hebben ze zichzelf opgeleid en werden ze al snel experts op het gebied van blockchain. Toen besloten ze om hun ondernemersrichting te veranderen en lanceerden ze hun allereerste uitwisseling van digitale activa. “

Hij vertelt verder over de partners van OKEx: “De lancering wekte al snel de belangen van een aantal vooraanstaande durfkapitaalbedrijven, waaronder VenturesLab dat mede werd opgericht door Tim Draper en die OKEx benaderde voor het bespreken van partnerschappen. De investeerders waren allemaal onder de indruk van onze overtuigingen en visie en waren bereid om te investeren in de innovaties voor de toekomst. In verschillende financieringsrondes werden tientallen miljoenen dollars ingezameld, wat een essentiële bijdrage leverde aan het succes van OKEx van vandaag. “

HOE TE BEGINNEN OP OKEX

STAP 1: Ga naar OKEX.com
STAP 2: Klik op de knop ‘aanmelden’ in de rechterbovenhoek van het scherm en doorloop het korte formulier, waarbij u de gevraagde informatie invult. Klik op ‘aanmelden’ in het midden van het scherm nadat u alle informatie heeft geüpload.

STAP 3: Beweeg over uw e-mail en druk op ‘setting’ om het instellingenmenu te openen. U moet de instellingen invoeren, van waaruit u het “Fund Password” instelt op het tabblad beveiliging. Dit is vereist voordat u tokens kunt overzetten.

Om een ​​FUNDS PASS in te stellen, moet u eerst uw Google-authenticator binden. Om google authenticator in te stellen, moet u de google authenticator-applicatie downloaden (voor het geval die er nog niet is) naar uw smartphone en de QR-code lezen in het bind “Bind Google Authenticator” -scherm op de website.

Belangrijk: de parafrase naast de QR-code is uw back-upsleutel om uw 2FA-wachtwoord opnieuw in te stellen voor het geval uw telefoon wordt gestolen of verloren. Bewaar het op een veilige plaats, offline op uw computer.

Nu kunt u het fondswachtwoord instellen en doorgaan met het storten van tokens op uw nieuwe account. Na het storten, moet u geld overboeken van uw Funds wallet (“Mijn portemonnee”) naar uw handelsaccount die “Spot-account” wordt genoemd. Dit kan via het knopje Transfer

Stap 4:
Om orders te plaatsen, selecteert u “Token Trading” in het hoofdmenu. Selecteer van daaruit uw pairs: USDT, BTC, ETH of OKB (OKex-ruiltoken, vergelijkbaar met de BNB van Binance). Vervolgens ziet u aan uw linkerkant de lijst met beschikbare handelsparen. U kunt de zoekbalk gebruiken voor een eenvoudigere navigatie.

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!

PARTNER

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.