Coinbaas
Home » Nieuws & Artikelen – Cryptocurrency » PlanB: Het zou me niet verbazen als BTC 2019 op $10k+ sluit

PlanB: Het zou me niet verbazen als BTC 2019 op $10k+ sluit

Het bekende twitter-account @100trillionUSD, ook wel bekend als PlanB, plaatste een opvallende tweet over Bitcoin (BTC). Hij zei: “Noem me gek, maar het zou me niet verbazen als BTC 2019 op $10k+ sluit. Dit soort kansen (#bitcoin onder de S2F-modelwaarde, 6 maanden voor de halvering) zijn zeldzaam.” Een dergelijke toename zou een toename van 40% … Meer lezenPlanB: Het zou me niet verbazen als BTC 2019 op $10k+ sluit

Het bericht PlanB: Het zou me niet verbazen als BTC 2019 op $10k+ sluit verscheen eerst op CryptoBenelux.

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!

PARTNER

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.