Coinbaas

Run for KIKA

Coinbaas zet zich graag in voor goede doelen. Onze vaste partner en beste broker van Nederland, BitcoinMeester, heeft besloten de aankomende KIKA RUN te sponsoren. De jaarlijkse Kika run in het Amsterdamse bos vindt plaats op Zondag 6 oktober.

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Ons doel is om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

KiKa heeft tot nu toe 137,5 miljoen euro beschikbaar gesteld voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker. Dankzij alle donaties, van kleine tot grote, is dit mogelijk gemaakt. 

Al het geld wat word opgehaald door Kika gaat naar de volgende:
– Onderzoek naar genezing van kinderkanker
– Verbetering van de kwaliteit van de behandeling
– Ondersteuning Prinses Maxima Centrum
– Vermindering van bijwerkingen na de behandeling
– Voorlichting over kinderkanker

Bitcoinmeester levert teams op beide afstanden. Iedereen die mee wilt rennen krijgt van Bitcoinmeester een kaartje twv €20,-. En rent mee met de crew van Bitcoinmeester. Je krijgt hierbij een prachtig shirt van Bitcoinmeester. Geen goede conditie? Maar wel een bijdrage willen leveren? Dan is het mogelijk om een donatie te geven. Ook stelt Bitcoin Meester producten beschikbaar voor de verkoop. De volledige opbrengst gaat naar Kika. Er kan gedoneerd worden op:
https://www.runforkika.nl/bitcoin-meester
Het geld zal rechtstreeks naar Kika gaan via de iDeal donatie knop.

De run is op zondag 6 oktober in het Amsterdamse bos. De aanvang is 12:00 bij de Bitcoinmeester tent. Deze is te herkennen aan het  logo op de tent. De 10 kilometer begint om 13:00 en de 5 kilometer om 13:15
Uiteraard zullen ze  na de run nog een gezellig hapje en drankje doen in de tent.

Wil jij mee doen met het Bitcoinmeester  team voor de 5 of 10 kilometer? Stuur dan een email naar: Christiaan@bitcoinmeester.nl met de volgende info:
– Naam
– Maat T-shirt
– afstand
– eventuele partner die je meeneemt.
JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!

PARTNER

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.