Coinbaas

Samen sterker!

Het is tijd dat Nederland een concurrentiepositie inneemt. Andere landen lopen al flink wat stappen voor. Banken spelen vieze spelletjes door geen bedrijfsrekeningen te geven aan bedrijven die ook maar iets te maken hebben met crypto. Dit terwijl ABN AMRO op de achtergrond wel bezig is met de cryptowallet Wallie te testen. De overheid moet het zo snel mogelijk reguleren. Maar hoe gaan we dit bevorderen?

Nederland bevat honderden bedrijven die zich bevinden in de wondere wereld van de blockchaintechnologie. Van brokers en exchanges tot Bitcoin merchandise bedrijven. Deze bedrijven gaan de handen in één slaan. Zonder concurrentie oogmerk. Maar met één en hetzelfde doel! Crypto positief onder de aandacht krijgen in Nederland en zo snel mogelijk de overheid in de juiste richting sturen.

Wij hoeven niet het wiel opnieuw uit te vinden. Daarom gaan we dit doen in samenwerking met de European Blockchain Foundation.  Vandaag de eerste meeting in het WTC in Den Haag, met dank aan Oxycoin. Dit is pas het begin. Jullie zullen snel meer gaan horen van onze ontwikkelingen.

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!

PARTNER

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.