Coinbaas
Home » Nieuws & Artikelen – Cryptocurrency » Spectre.ai – Dividend Token – Passief geld verdienen met affiliate marketing en crypto

Spectre.ai – Dividend Token – Passief geld verdienen met affiliate marketing en crypto

Smart option/binary option trading platform

Spectre.ai is de eerste 100% veilige, eerlijk en transparante broker op het gebied van “Smart Options”. Dit doen ze d.m.v. smart-contracts op de Ethereum blockchain. Smart options zijn financiële effecten die een handelaar in staat stelt om binnen enkele seconden vele winsten te genereren. Uiteraard komt dit met vele risico’s van het traden en zijn verliezen ook erg groot.

Echter biedt Spectre een 100% veilige en eerlijk handelsomgeving waarbij de broker nooit het spelletje kan bedriegen.  De smart-contracts van Spectre staan verbonden met de DALP.

Affiliate worden van Spectre.ai

Het is mogelijk om affiliate van Spectre.ai te worden en 1% van het aangebrachte traders volume te verdienen. Ook zijn er elke 90 dagen extra geld rewards te winnen indien je gebruikers aanbrengt!

Geïnteresseerd?

Liquiditeitspool (DALP):

Spectre (het smart optie trading platform) werkt d.m.v. een “liquiditeitspool“. Dit is de DALP (Decentralized Autonomous Liquidity Pool). Indien een trader wint op het platform moet de winst van de trade ergens uitbetaalt worden. Dit komt uit de liquiditeitspool (DALP). Indien een trader verliest op het platform zal het verloren bedrag in de liquiditeitspool komen. Over een langer termijn zal de liquiditeitspool altijd groeien door de vele risico’s van traden.

Meer informatie over de DALP in dit artikel.

sxdt-dalp-dappverse-spectre-ai-platform

Spectre Dividend Token (SXDT):

Bezitters van de SXDT token krijgen een deel van de extra toegevoegde waarde in de DALP uitbetaalt als Dividend. Deze uitbetaling vindt elke week op zondag plaats. Vanaf 2019 zal er 4x per jaar een bonus Dividend zijn indien de DALP met bepaalde percentages groeit. De Dividenden worden momenteel uitbetaalt in $ETH.

Van elke trade op Spectre wordt 4% van het totale volume ingehouden om het platform draaiend te kunnen houden. 1% van het trade volume is voor Spectre en 2% voor de Dividend token houders en 1% gaat naar affiliates.

Het bezitten van de SXDT token is erg interessant aangezien elke aangesloten (D)app of game op de DALP een positieve waarde zal toevoegen in de groei en het volume van de DALP. Hierbij profiteren SXDT houders direct. Ook heeft de DALP enkele actieve en passieve investeringen actief die bijdragen aan groei en rendement (in onderstaande afbeelding ACT PAS). Zo heeft de DALP 50 mining rigs die bijdragen aan het wekelijkse dividend.

Hieronder is een overzicht opgenomen wat het team beoogd te bereiken binnen 6 tot 12 maanden. De gegeven getallen zijn wekelijkse en houden rekening met een huidige ETH prijs van 220 dollar.

Betverse – App/Gaming Store voor weddenschappen

Betverse is de Gaming/Bet App store van het team waarbij Spectre slechts de eerste App is voor Betverse. Dit is de reden waarom de SXDT token mega interessant is long-term.

Betverse wordt een Android en iOS App Store waar Apps en Games worden aangeboden. Het mooie van Betverse is dat alle apps en games hierbinnen verbonden zijn met de DALP (lees verder voor meer informatie over de DALP) en op lang termijn waarde zullen toevoegen aan de liquiditeitspool d.m.v. diverse mechanieken.

In Betverse komt o.a:

 • Moonfolio: Een Crypto-portfolio, peer-to-peer-service waarmee muntkopers en verkopers online kunnen worden gekoppeld. Inclusief geautomatiseerde muntherkenning.
 • Moonwire: Een newsfeed-service voor alleen cryptocurrency.
 • Mooncases: Voor de eSports Skins-markt.
 • Cryptorun: Een game met earn-as-you-play mechaniek.
 • Cryptopool: De eerste turn-based cryptocurrency-thema online poolgame waarmee je kan spelen en wedden tegen elkaar.
 • www.GGplay.pro
 • Diverse anders games en (D)apps.

Spectre affiliate

Het is mogelijk om affiliate van Spectre.ai te worden en 1% van het aangebrachte traders volume te verdienen!

Geïnteresseerd? Meld je aan.

Roadmap Spectre (exclusief Betverse):

 • Stortingen en opnames van fiat.
 • Android & iOS applicaties.
 • Aandelen/Commodity’s/ETF’s/Forex/CFD’s en meer cryptocurrency’s worden toegevoegd.
 • Spectre.exchange de eigen exchange van Spectre aangesloten op de DALP.
  • Hier zal in de toekomst SXDT en SXUT te koop zijn.

Ticker:

$ SXDT

Exchanges:

https://forkdelta.app/#!/trade/SXDT-ETH

Officiële site van Spectre:

https://www.spectre.ai/

BINANCE EXCHANGE

binance_exchange_goed

Nieuwsbrief