Coinbaas
traders-cryptocurrency-digitale-valuta-goud-coin-bitcoin
Home » Nieuws & Artikelen – Cryptocurrency » Cryptocurrency Traders

Cryptocurrency Traders

Cryptocurrency Traders uitgelegd

Traders en investeerders in cryptocurrency kun je in verschillende aspecten classificeren. Kort gezegd is investeren een aankoop doen en er voor kiezen het op midden of lange termijn de aankoop in bezit te houden. Bij traden zit dat anders.

Traders kiezen een strategie, zijn doelbewust, kunnen of willen risico lopen om meer te verdienen.

Voor die reden zul je ten alle tijden een tactiek, strategie en plan van aanpak moeten hanteren die resulteren. Risicomanagement, doelen stellen, discipline en bewust worden van het marktsentiment zitten in het pakket van een trader.

Soorten traders

Long term traden / portfolio management

Long term traders stellen hun investeringen maximaal 3 tot 4 keer bij per jaar. Zo halen ze uit voorgaande investeringen gemaakte winsten en stoppen ze dit in nieuwe projecten. Voor die reden is het opstellen van een portfolio door middel van risicomanagement zeer essentieel. Voor het succesvol opstellen van een portfolio is er van meerdere kanten informatie nodig.

Join onze Telegram community om op de hoogte te blijven!

Positie traders cryptocurrency

Je hebt dus niet de tijd om heel de dag naar de koers te kijken.  Je plaatst een trade gebaseerd op een analyse en technologische, economische en fundamentele vooruitgangen. Wat gaat er gebeuren met deze coin over een X periode? Is deze coin ondergewaardeerd en is dit wellicht een goede investering? Positie traders wisselen vaker in hun portfolio afstemming.

Swing traders / Intraday traders cryptocurrency

De benaming ‘swing’ zegt het al. Je slingert als het ware over de koers en realiseert winst wanneer er een verkoopmoment losbarst. Daarom is het belangrijk om hier veel tijd voor vrij te maken. Als je wilt gaan swing traden als hobby, kan deze manier je veel geld kosten, of minder geld opleveren als wanneer je je digitale valuta had laten staan en er niets mee had gedaan. Rendementen kunnen in dit geval dan tegenvallen.

 

traders-cryptocurrency-litecoin-ethereum-bitcoin-coinmarketcap-verdien-geld-met-crypto

Day traden cryptocurrency

Dit noemen ze ook wel eens overdag traders. De trades worden snacht’s gesloten dit is de groep mensen die elke dag ingelogd zijn om te traden. Vele traders in de digitale valuta’s kunnen hiervan leven. Vaak levert dit goede winsten op, maar dit is het moeilijkste om goed uit te voeren van alle soorten traders. Naar schatting uit forex en cryptocurrency maakt 90-95% van de day traders verlies.

Dit gaat niet gepaard met de stijging in waarde van de koersprijs die we nu in cryptocurrency ervaren. Maar gaat het hier om verlies in aandeel van een munt.

Bijvoorbeeld: je begon met 1 bitcoin en hebt nu nog 0.76 bitcoin terwijl je in USD vooruit bent gegaan. Dit is verlies in aandeel van een munt.

 

Wij van coinbaas doen fundamenteel, technisch en speculatief onderzoek naar de opkomende ICO’s, airdrops, nieuwe munten en mogelijkheden in de markt. Deze linken we in deze  pagina en op onze officiele COINBAAS telegram channel waar jij 24/7 crypto updates op ontvangt. De markt stopt niet, dus wij stoppen ook niet.

 

Join onze groepen op Telegram voor updates, analyses en speculaties!

24/7 Marktupdates kanaal

Telegram-groep-bitcoin-cryptocurrency-miljonairs-rijk-worden
                    24/7 update channel!

 

Telegram-groep-bitcoin-cryptocurrency-miljonairs-rijk-worden
24/7 groepsgesprek. Geen gezeik allemaal rijk groep!

JOIN ONZE COMMUNITY!

Voeg Coinbaas toe aan al je Social Media kanalen. Zo blijf je altijd up-to-date!

Nieuwsbrief


BESTE ALTCOIN EXCHANGE

binance_exchange_goed

RSS Blockchain Stories

  • Eventuele samenwerking tussen Ripple en SWIFT ontkent 9 november 2018
    De afgelopen dagen hebben we gezien dat de market kapitalisatie van Ripple (XRP) enorm is gestegen. Ripple nam bijna de tweede plek van Ethereum over. Deze groei was mede te danken aan het feit dat er geruchten waren ontstaan dat RippleNet en de Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication (SWIFT) plannen zouden hebben om samen te […]

REGISTREER VOOR 9€ AAN GRATIS CRYPTO!

coinbase_coins_kopen

DE BESTE TRADINGBOT!

Nieuwsbrief