Coinbaas
Home » Nieuws & Artikelen – Cryptocurrency » Utrust, het Paypal van de toekomst

Utrust, het Paypal van de toekomst

 

Utrust is een opkomende digitiale munt. De ico is reeds voltooid maar deze munt kan je binnenkort aanschaffen. Met de cryptocurrency markt in opkomst staan we aan het begin van een gigantische markt verschuiving wereldwijd.

Met deze veranderingen komen ook risico’s en gevaren . De laatste weken is de complete samenleving in de ban van Bitcoin. Opa, oma , buurman en buurvrouw, werkelijk iedereen praat over Crypto. Voor deze nieuwe stroom van geld is de crypto wereld compleet nieuw. Veel mensen hebben dan ook geen idee hoe transacties in ze werk gaan en dat ze niet even iemand kunnen opbellen als er iets fout gaat zoals dat bij een centrale bank wel het geval is.

 

Tegenwoordig worden er online miljoenen transacties per dag gedaan.Het bekendste voorbeeld van een online payment service is Paypal. Met Paypal kun je op een veilige manier online betalen zonder je gegevens te delen. Je koppelt eenvoudig een bankrekening of creditcard en betaald binnen enkele klikken.

Tot nu toe bood de crypto markt nog geen service zoals Paypal dat doet. Ging een betaling fout had je pech en geen mogelijkheid om hier nog iets aan te doen. Gone for ever.

Maar hier komt verandering in met dit nieuwe blockchain concept.

Dit project is een nieuw blockchain payment service dat gebruikers instaat stelt om online aankopen te doen met verschillende cryptocurrency. Verkopers genieten van het gebruiksgemak,veiligheid en ontvangen betalingen in crypto of fiat, terwijl kopers profiteren van de bescherming van Utrust als bemiddelaar.

 

De voordelen van Utrust

Buyer protection: Het bedrag dat een koper voor een transactie betaald staat vast tot het is geconformeerd door het Utrust platform. Utrust handelt als bemiddelaar in mogelijke conflicten en verlaagd hierdoor het risico voor de consument. Utrust verzekerd een terugbetaling wanneer een transactie verkeerd zou gaan.

 

Fluctuation Protection: een veel besproken probleem is de volatiliteit van cryptocurrencies. Utrust verzekert de gebruiker het precieze bedrag tijdens overeenkomst zonder invloed van prijs schommelingen. Wanneer een koers dus zou zakken krijgt koper of verkoper alsnog het bedrag waarvoor de transactie is geconformeerd.

 

Lage kosten: Utrust claimt de laagst mogelijke transactie kosten op de markt te realiseren.

 

Dit is het betalings systeem van het platform uitgelegd in een infographic.

 

 

Join onze groepen op Telegram voor updates, analyses en speculaties!

24/7 Marktupdates kanaal

Telegram-groep-bitcoin-cryptocurrency-miljonairs-rijk-worden
                    24/7 update channel!

 

Telegram-groep-bitcoin-cryptocurrency-miljonairs-rijk-worden
24/7 groepsgesprek. Geen gezeik allemaal rijk groep!

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!

PARTNER

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.