Coinbaas
Home » Nieuws & Artikelen – Cryptocurrency » Verdien passief inkomen met YouHodler

Verdien passief inkomen met YouHodler

Wat is YouHodler?
YouHodler, gelanceerd in 2019, is een in de EU en Zwitserland gevestigd cryptocurrency-platform waarmee u een betere rente kunt verdienen en geld kunt lenen tegen uw crypto.

Ze stellen leners in staat om snel goedkope leningen in fiatgeld (USD, EUR, CHF, GBP) te krijgen door cryptocurrency als onderpand te gebruiken. Aan de andere kant verdienen kredietverstrekkers onmiddellijk gegarandeerd rendement wanneer ze geld op hun rentedragende rekeningen storten.

YouHodler ondersteunt ook crypto/fiat- en crypto/crypto-conversies. Dit betekent dat zelfs als u helemaal nieuw bent in crypto, u kunt profiteren van deze hoogrentende spaarrekening door uw fiat-valuta te storten.

Wat meer is, als je eenmaal dieper graaft, zul je meer verdienmogelijkheden vinden, zoals:
– Crypto-leningen: 90% lening-naar-waarde, TOP 12-munten als onderpand
– Verdien rente: ontvang 12% in stablecoins, tot 8% in andere cryptovaluta
– Multi HODL: Verhoog uw spaargeld en behoud uw dagelijkse rente
– Turbocharge: lenen om meer crypto te krijgen

Begin direct met passief geld te verdienen! KLIK HIER

Het team achter YouHodler
Een team is de drijvende kracht achter elk bedrijf, dus het is altijd goed om te weten wie er achter de schermen aan het werk is.
Dit zijn de belangrijkste personen van YouHodler. Door hun gezichten te zien en hun achtergrondverhalen te kennen, voel ik me veiliger om ze te gebruiken.


Ilya Volkov is de CEO en mede-oprichter YouHodler die meer dan 15 jaar ervaring heeft in de FinTech-industrie. Ik heb wat rondgespeurd en ontdekte dat YouHodler eigenlijk eigendom is van een bedrijf genaamd Naumard Limited.
Het is geregistreerd in de Republiek Cyprus in 2016 met twee werknemers. Het kostte ze meer dan 1 jaar van ontwikkeling voordat ze het voor het publiek lanceerden.

YouHodler is een vrij nieuw en jong bedrijf dat zeer snel is gegroeid, met twee hoofdkantoren in Cyprus en Zwitserland.

De staking APY van YouHodler!


Is YouHodler legitiem?
Laten we naar de feiten kijken:
1. YouHodler heeft een solide team van experts met 20 jaar ervaring in FinTech- en onderwijsprojecten.
2. YouHodler is lid van de BlockChain Association en de Financial Commission. Deze onafhankelijke vereniging zal ervoor zorgen dat alle YouHodler-gebruikers een uitlaatklep hebben voor geschillenbeslechting buiten het YouHodler-platform. Als u denkt dat YouHodler niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u een klacht indienen en krijgt u een snelle, onbevooroordeelde en niet-bindende oplossing.
3. YouHodler Trustpilot-beoordeling is uitstekend. Zelfs met dit kleine aantal beoordelingen kun je zien dat de meeste klanten tevreden zijn met de diensten van YouHodler. Verwacht in de loop van de tijd meer echte beoordelingen van gebruikers te zien.

Is YouHodler veilig en secure?
Als het gaat om beveiliging, zijn hier een paar belangrijke dingen die u moet weten:

1. YouHodler werkt met Ledger Vault om uw activa te beveiligen.
2. Met de geavanceerde bewaar- en beveiligingsopties van Ledger Vault kunt u er zeker van zijn dat uw crypto-activa veilig zijn bij hen. Bovendien wordt het gedekt door een gepoolde misdaadverzekering van $ 150 miljoen.
3. De verzekering dekt verschillende risico’s, waaronder risico’s van diefstal door werknemers veroorzaakt door collusie en diefstal door derden van privésleutels/master seed in het geval van een fysieke inbreuk op de hardwarebeveiliging. 4. YouHodler heeft een verzekeringsreserve van $ 1 miljoen USD die elk verlies van klantengeld dekt.

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.