Coinbaas
Home » Wat is Blockchain? » Binance

Binance

binance affiliate program

Binance, top exchange met een groot aanbod aan cryptocurrency. Momenteel de beste altcoin exchange.

De cryptocurrency exchange BINANCE  is sinds juli 2017 uitgegroeid tot de grootste en meest populaire exchange. De digitale beurs, welke bestuurd wordt vanuit Tokyo (Japan), heeft dit o.a. te danken aan een razendsnel handelsplatform en lage transactiekosten. Binance claimt dat de exchange 1.4 miljoen transacties per seconde kan verwerken en maakt het mogelijk om te handelen in tientallen verschillende bekende en minder bekende cryptocurrency met handelsvergoeding van slechts 0,1%. Wanneer klanten bereid zijn om te betalen met de digitale token BNB wordt de handelsvergoeding nog eens gehalveerd, waardoor de “trading fee” uit komt op 0,05%. 

Futures traden op Binance nu via deze link 20% korting op je fee!
KLIK HIER

Binance heeft ook een mobiele applicatie voor Android en iOS. Tevens heeft Binance een Windows en Mac OS (OSX) applicatie om te traden.  

Binance vinden wij de beste altcoin exchange vanwege:

  • Zeer groot aanbod van coins en tokens.
  • Goede beveiliging van je funds.
  • Hoogste volume exchange op het moment.
  • Lage trading fee.
  • Affiliate programma.
  • Zeer uitgebreide User Interface (UI) en Indicatoren.
  • API trading.

Account aanmaken op Binance 

Stap 1: Klik hier om een account aan te maken op Binance. 

Stap 2: Klik rechtsboven op register  om een account aan te maken 

Hoe krijg jij funds op Binance om te handelen? 

Stap 1: Nadat je een account hebt aangemaakt op Binance is het tijd om funds naar jouw account te krijgen. Klik hiervoor op “funds” gevolgd door “Deposits/Withdraws”. Nu zie je alle coins die verhandelbaar zijn op Binance . Dit menu is jouw digitale portemonnee van alle coins. Elke coin heeft een unieke walletcode, dit moet je zien als jouw eigen persoonlijke rekeningnummer.

Binance_funds

Stap 2: Nu is het tijd om Bitcoins naar je account te krijgen. Wij nemen als voorbeeld Bitcoin, maar het is ook mogelijk om exact hetzelfde proces te volgen met een andere coin als een site deze verkoopt voor euro’s. Zoek Bitcoin (BTC) tussen de munten en klik erachter op Deposit. 

Stap 3: Nadat je op deposit hebt geklikt verschijnt een venster. Hierin komt jouw unieke wallet address tevoorschijn. Kopieer deze, want hier moeten jouw gekochte Bitcoin naartoe. Als jij Bitcoins koopt via bijvoorbeeld Bitonicof Anycoindirect dan vragen ze om een wallet address. Voer daar dit address in.

Hoe je Bitcoin moet kopen staat uitgelegd op deze pagina.  

Binance_adres

 Hoe koop jij jouw favoriete coin of token op Binance? 

Stap 1: Nadat jij via bovenstaande uitleg Bitcoin hebt gekocht is het tijd om jouw potentiele coin te kopen. Hiervoor ga je naar de exchange sectie van Binance. Dit doe je door op “Exchange” te klikken en daarna op “Basic”.  Je komt op het scherm van de exchange. Dit kan er ingewikkeld uitzien, maar geen zorgen, het is erg gemakkelijk om nu je cryptocurrency te kopen. 

Wij kiezen ervoor om met Bitcoin de coin NEO te kopen. Zoek “NEO/BTC” in de lijst aan de rechterkant en klik hierop. 

Stap 2: Helemaal rechtsonder zie jij de voltooide orders (Trade History). Aan de linkerkant zie je de rode getallen (SELL), dat zijn de verkooporders. En daaronder de groene getallen (BUY) de kooporders. Dus in het rood wat mensen vragen voor hun NEO coins en in het groen wat mensen BIEDEN voor een NEO coin. De prijs is uitgedrukt in Bitcoin.  

De beste prijs op dit moment staat al ingevuld door Binance, vul in hoeveel NEO jij wilt kopen bij “amount”. Druk vervolgens op “Buy NEO”. Je kan ervoor kiezen om een order goedkoper neer-te-zetten. Wanneer NEO zakt in waarde zal jouw order automatisch gekocht worden.  

JOIN ONZE COMMUNITY!

Stay up-to-date!